Mért van az hogy az Index meg az ATV hazudodzik a Jobbikról?
"A Jobbik az egyetlen MAGYAR párt"
... amelyik iráni terroristákat hívna be az országba saját népe ellen:
Hol hiszek én el bármit is a Rosszabbik.com-ról?? nevetséges!!! Inkább leszek "háborús iráni nyilas náci", mint egy cigány/zsidóországban elnyomott szardarab...
Ha már a 2 közül kell választani...
Tartom a véleményem! Jobbik 2014, és senki más!! Hazugságokból meg nem kérek!
"Hol hiszek én el bármit is a Rosszabbik.com-ról?? nevetséges!!!"
Az, hogy egy videót sem hiszel el, amin a bálványod hülyeségeket beszél, eleve mutatja micsoda beszűkült jobbik-zombi vagy :)
ki a f---szt érdekel? mondom inkább leszek "náci", mint egy kis szardarab, akit Orsós zsidócigány, Bajnai, Gyurcsány és társai elnyomnak...
Csak azt nem értem, ha én náci vagyok, akkor miért nem írtom az embereket bőrszín, származás, és vallási hovatartozás szerint? Azért válaszolhatnál, erre az egyszerű kérdésre!
Meg miért nincs horogkereszt rám tetoválva? miért nem hordok SS sisakot? Miért nem csinálok soha náci karlendítést?
Ha ennyire király vagy, akkor válaszolhatnál a kérdésekre... Jó lenne tudni, hogy most akkor náci vagyok vagy sem. Mert kb semmiben nem hasonlítok a nácikra, de ti annyira ostobák vagytok, hogy arra már szó sincs.
Gondolom jövőre te vagy Fideszre, MSZP-re, vagy "a baloldali összefogásra" fogsz szavazni, és olyan kánaán lesz itt, hogy csak na... Magyarország már annyira jól fog teljesíteni, hogy Németország ide fog jönni hozzánk segget nyalni, hogy adjunk tanácsokat, mitől lett ilyen szuper az ország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!