Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaznátok? -Fidesz-KDNP...

Kire szavaznátok? -Fidesz-KDNP -Együtt 2014 -MSZP

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az emberek 80%-a nem kér belőle, ez csak azt bizonyítja, hogy Magyarország sorsa ettől jobb nem lesz, mert az a 80% nem tudja felfogni, mi is zajlik itt.

Azért kell megadni az esélyt, mert jelenleg ők azok, akik nem szerepeltek le még, akik még nem mutatták meg, milyen, ha kormányon lennének.

Ha nem adod meg nekik az esélyt, a te bajod, szavazz az eddigiekre, akiket szidsz és szidtál.

2013. jún. 9. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

A fent leírt pártok mind ugyan azok, csak más más néven. Így ebből kifolyólag Jobbik.

(Ha a fent említettek közül kell választani, akkor én is a "kisebbik rossz" elvén a Fideszre szavaznék, mert kisebb pusztítást csinálnak mint a balosok.)

A "Jobbik megérdemel egy esélyt" szerintem is így van. Nem tudom hogy mi bajod van ezzel a kiszólással. Tipikus hülye begyepesedett a gondolkodásmódod már bocsánat hogy beleszólok.

De akkor is ha nem az akkor mi ne mennyünk szavazni? Szavazzunk a fent említett hiénákra? Már leszerepeltek, és ez már viszont nem sablon szöveg, ez tény.

Akkor üljünk a s*ggünkön és várjuk a sült galambot? Hogy majdcsak egyszer reméljük, megunják sok sok év alatt, és abba hagyják ezt a romboló, tolvaj politikát?

2013. jún. 9. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!