Kire szavaznátok? -Fidesz-KDNP -Együtt 2014 -MSZP
Persze,mert aztán a Jobbik nagy csodát művelne. :D
Jó naiv az,aki úgy gondolja,hogy igen.
"Persze,mert aztán a Jobbik nagy csodát művelne. :D
Jó naiv az,aki úgy gondolja,hogy igen."
Én tőlük sem számítok arra hogy kirángatják ezt az országot a kátyúból, de legalább több az idealista képviselő köztük, aki tesz is (vagy legalábbis megpróbál) valamit, ahelyett hogy csak a zsebét tömi, vagy a demokratikus jogrendszert építi le. (mint amit Orbán a sleppjével művelt az elmúlt 2 és fél évben)
Én azt mondom kapjon egy esélyt a Jobbik. Annál ami eddig volt, nem lehet rosszabb.
Tipikus jobbikos szöveg: "kapjon egy esélyt, rosszabb nem lehet". De lehet és köszi, de az emberek 80%-a nem kér belőle!Ha ezt nem hiszed, majd meglátod 2014-ben, meg 2018-ban a választásokon. Másrészt ha egy cigánylakta település lakói, mégis úgy döntenek, hogy felvállalják a jobbikot, akkor az onnantól az ő egyéni szoc problémájuk...de a jobbik egy országot ne irányítson, mert nem való az ország élére!
Amúgy én is mondhatom, hogy a jobbikon kívüli összes párt, aki még nem volt hatalmon, megérdemel egy esélyt. Erre mit lépsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!