Szerintetek mikor jön el az az idő amikor egy kicsit jobban meglehet élni a munkából, és nem lesznek ekkora társadalmi különbségek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 20:08
1/14 anonim válasza:
Szerintem kitartó munkával 40-50 év alatt közelíthetünk a nyugati életnívóhoz,de ehhez az emberek gondolkodás módjának is változnia kell
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor az én meglátásom az az hogy ebbe a tetves életbe az már nem jön el az az idő amikor nem aláznak porig a főnökeim,nem akarják bebizonyítani körmük szakadtáig hogy én vagyok a hülye.Nem jön el az sem hogy huszadika után is legyen rendesen pénzem és rendesen merjek vásárolni,hogy eltudjak menni nyaralni,az ne menjen más dolog rovására,és ne kelljen az éltemet is hitelből megvenni...Ez gyönyörű....
2009. okt. 2. 20:39
3/14 anonim válasza:
Abban a pillanatban, amint állást találsz valamelyik skandináv országban és le is telepszel ott.
4/14 A kérdező kommentje:
ja-ja DDD
2009. okt. 2. 20:48
5/14 anonim válasza:
magyarországon soha a büdös életben sem.
6/14 anonim válasza:
Igazából a rendszerváltás óta sose élt jól ez a nép,talán 2000-2006 között ment egy kicsit jobban.Szerintem az elkövetkező évtizedben nincs lehetőség javulásra,ahhoz 10-20 évig tartós gazdasági növekedés kellene,legalább 5%-os de inkább még annál is nagyobb.Nyugati életnívót ez az ország sose éri el,talán 50 év alatt egy kicsit közelíthetünk hozzá.
7/14 anonim válasza:
A társadalmi különbségek csak nőni fognak.A gazdagok még gazdagabbak lesznek,a gyerekeik tanulhatnak ( vagy legalábbis pénzért elvégzik az egyetemet ),a szegények pedig még lejjebb csúsznak,a gyerekeiknek nem lesz miből tanulni.Visszajutunk a Horthy-korszak színvonalára.
8/14 A kérdező kommentje:
De ha attól akinek több van attól vennének el,gondolok itt azokra akik milliós fizetésből élnek havonta?Ha át alakítanák az adórendszert?Ha nem volna munkás és felső vezető között 15-ös különbség ?
2009. okt. 2. 21:05
9/14 anonim válasza:
Nem ezeken múlik,hanem azon hogy gyenge a gazdaságunk,Európa bérrabszolgái vagyunk,és rosszul működik minden ebben az országban.Látod hogy most is kiknek lesz adócsökkentés .a legalább 200 ezer bruttó felett keresőknek,a Fidesz meg egykulcsos adót akar így majd a havi 10 milliót kereső is ugyan azzal a kulccsal fog adózni mint a minimálbéres,tehát a gazdagok még tovább fognak gazdagodni a szegények meg szegényedni mert a kieső bevételeket velük fizettetik majd meg..
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor velünk teljesen kib@szt@k...
2009. okt. 2. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!