Mi lenne, ha 2014-ben Gyurcsány Ferenc nyerné meg ismét a választásokat és ezáltal újra Ő lenne a miniszterelnök? Ti mit szólnátok hozzá?
*Megfojtják
"lárifári"
Ez aztán a nyomós ellenérv - a konkrét érveimre mindössze ennyivel sikerült cáfolni? :D
Nagyon selmeczigabika lehetsz! :D
Itt azért látszik, hogy a magyar embereknek valóban csak 3-4 éves a memóriájuk...2010-ben elég volt az MSZP-SZDSZ-Bajnai korrupcióból, hazaárulásból, most meg 2013-ban vissza MSZP-Bajnai..Hihetetlen..
Hajrá Jobbik!!
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. "
Megindokolni már ugye nem tudjátok gyurcsifanok? :D
Olyanok vagytok akár a főnökötök.
"Nekem egyáltalán nincs bajom a memóriámmal és szerintem is rengeteg hibát követtek el, de a Fidesz már másfél év alatt többet ártott az országnak, mint az MSZP 8 év alatt."
Az még nem szépíti a tényt, hogy a gyurcsi és a többiek is leszerepeltek. Bírom amikor ezzel jöttök, hogy "mer' a fidex többet lopott"! :) Lehet, ezért lenne jó leváltani őket is, csak nincs kikre, a táblás gyurcsitok és a többi levitézlett szoci vezér nem túl jó alternatíva, és talán a jobbik se az igazi.
"csak a cigány és zsidó gyűlöletkeltésről!"
Tudod pl. a c-k bizony saját maguk is tehetnek a róluk kialakult véleményről, és bizony ezért nem a többségi társadalom a felelős, sőt a még a széljobberek sem! Ahol megjelennek (pl. nyugat európa, kanada) ott gyorsan megutálják őket, és szerintem ott sem a "tehetetlenségüket vezetik le". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!