A HVIM elnöke a Jobbik képviselője. Fáj az igazság?
Egyik kérdésre válaszoltam, ahol a kérdező és többen "nem értették" (nem akarták érteni), hogy a Jobbik több képviselője részt vett és részt vesz szélsőjobboldali, neonácik által szervezett rendezvényeken. Erről a saját médiájuk is beszámol:
A belinkelt cikkeket és képeket rendre törölték. Valaki magyarázza el, miért...
"tulajdonkepp mi is a kerdesed?
oda megy Zagyva ahova akar. Orban meg Ader is volt eleget rabbinal, akkor most hova szarjunk?"
Na hát tessék követni a kurucos logikát...
Amikor megjelenik Orbán és Áder a rabbinál, akkor fúj, kiszolgálja a cionistákat, sőt, cionista maga is.
Na akkor micsoda Zagyva, ha a nácik közt megjelenik?
Biztos mi vagyunk a hülyék, de akkor magyarázd már el, hogy az egyetemisták között miért a legnépszerűbb párt a Jobbik?
(meg a fiatalok közt?)
Biztos nem értelmesek, úgy mint te, mi?
várom válaszod.
"Biztos mi vagyunk a hülyék, de akkor magyarázd már el, hogy az egyetemisták között miért a legnépszerűbb párt a Jobbik?
(meg a fiatalok közt?) "
1. Nekik van a legkevesebb élettapasztalatuk.
2. Őket lehet a legjobban manipulálni radikális lózungokkal.
3. Az, hogy a Jobbik szavazótáborán belül több a fiatal, az egy dolog. Ez nem jelenti azt, hogy a fiatalok közt a Jobbik népszerűbb lenne, mint pl. a Fidesz.
4. Én is egyetemet végeztem, és már 18 éves koromban sem érdekeltek a MIÉP-féle holdkórosok.
5. Nem vagyok LMP szimpatizáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!