Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Adolf Hitler rasszista volt?...

Adolf Hitler rasszista volt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Beteg voltam és így kimaradtam pár töri óráról, és nem értek pár dolgot.

Szóval, azt szeretném megkérdezni, hogy Hitler rasszista volt-e vagy nem? Azért nem értem, mert azt írják a könyvben, hogy zsidó volt. Viszont a könyvünkben a rasszizmust, úgy írja le, hogy másik hovatartozása miatt gyűlöletet nevezzük rasszizmusnak. De ha Hitler is zsidó volt, akkor a saját fajtáját gyűlölte. Ha saját fajtársait gyűlölte az is rasszizmusnak számít ?

2013. ápr. 15. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Ami "vicces" az egészben, hogy pont Hitler a faji törvények szerint nem mondhatta volna el magáról, hogy árja"

Meg alapból vallotta hogy az igazi árja,az a tipikus germán szőkehaj kékszem,ami belőle hiányzott. Laza is lett volna hogy törvényé teszi,hogy minden zsidót ki kell végezni,aztán lábjegyzetbe odafűzi,hogy egyébként én is az vagyok,majd fejbe lővi magát.

2013. ápr. 16. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Itt csak lepontozni tud mindenki? Az is 0%-os, aki szerint zsidó volt, meg az is, aki szerint nem :D
2013. ápr. 16. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Adolf Hitler nem volt zsidó vanak ijen pletykák de nem hitelesek . És elég raszista volt ha nem hiszed olvasd el a Mein Kamp mind a két kőtetét
2013. ápr. 16. 21:25
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

"Adolf Hitler nem volt zsidó vanak ijen pletykák de nem hitelesek . És elég raszista volt ha nem hiszed olvasd el a Mein Kamp mind a két kőtetét"

Adolf Hitler nem volt zsidó. Vannak* ilyen* pletykák,* de nem hitelesek, és** elég rasszista* volt,* ha nem hiszed,* olvasd el a Mein Kampf* mind a két kötetét*.

2013. ápr. 16. 21:38
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Hitlert amerikai zsidók pénzelték. Ennyit a holokausztról.
2013. ápr. 17. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:
A ford az zsidó néz? XD
2013. ápr. 17. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:

A General Motors, főleg az Opel szállította Hitlernek a teherautókat.

Henry Ford köztudott, hogy utálta a zsidókat, mert többször megpróbálták tönkretenni a gyárát sikertelenül.

2013. ápr. 18. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a poén, hogy a kérdés nem az, hogy zsidó volt e hanem hogy rasszista. Igen, rasszista volt, hogy zsidó e azt nem tudom.
2013. ápr. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!