Összenő, ami összetartozik?
A Duna Tv külső filmgyártója, a Fidesz-Jobbik igazmagyar összeborulás jegyében:
Hamarosan talán a köz tv-ben is egy jóságos Adolf Hitlert láthatunk majd?
Hitlert politikusnak nevezik ebben.
Általában mindenütt diktátorként említik.
"Hamarosan talán a köz tv-ben is egy jóságos Adolf Hitlert láthatunk majd?"
Nagyon remélem. Nekem is elegem van már az ilyen polkorrekt ferdítésekből meg Hitler pocskondiázásából.
Nem fognak összeborulni, hiába sipítja az átv-d! :)
Ha csak nem akarnak a kisgazdák sorsára jutni, meg elhasalni a szavazóik előtt.
"Nagyon remélem. Nekem is elegem van már az ilyen polkorrekt ferdítésekből meg Hitler pocskondiázásából."
Tényleg hálásak lehetünk neki 73 millió ember haláláért és Magyarország porig rombolásáért. Remélem, egy a mostaninál erkölcsösebb világban majd megkapja a béke Nobel-díjat is.
"Tényleg hálásak lehetünk neki 73 millió ember haláláért és Magyarország porig rombolásáért. "
Háború volt.
Igen erős kettős mérce szagot érzek itt.
A szövetségiek miatt is rengeteg ember halt.Gondolj Drezda bombázására , ott direkt civileket mészároltak le.
Napóleonnak , Hitlernek...stb,minden híres nagy vezérnek voltak rossz és jó intézkedései.
Hitler , mivel vesztett , csak a rossz tulajdonságait hangsúlyozzák , a jó intézkedéseiről teljesen elfeledkeznek.Pedig voltak ám.
Például a náci Németországban volt a világon először dohányzás ellenes propaganda ,ők voltak az elsők akik ellenezték a dohányzást... stb
Én teljes mértékben egyetértek a kérdezővel. Le kell győznünk a nácikat!
Nó parmezán fascistas, comer trapista!
"Háború volt.
"
Akkor gondolom a Délvidéki-vérengzés is belefér még, illetve a vasgárda tevékenysége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!