Ki nyeri meg a következő választást?
Figyelt kérdés
Lécci ne írjátok le, hogy ki ki ellen, meg mennyivel meg ilyesmi, csak azt, hogy ki fogja megynerni.2009. szept. 23. 16:32
1/14 anonim válasza:
Fidesz. A kérdés hogy mennyivel.
A második helyezett kérdése sokkal érdekesebb lehet :-)
2/14 anonim válasza:
A Fidesz fog nyerni,de egyedül nem fog tudni kormányozni koalíció lesz,hát lehet majd választani hogy mszp vagy Jobbik.
3/14 anonim válasza:
Dehogy lesz koalíció! A FIDESZ-nek kétharmados többsége lesz.
4/14 anonim válasza:
Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy az mszp. Sok minden történhet még áprilisig...
5/14 A kérdező kommentje:
Hát reméljük, hogy most végre megjön az esze a népnek...
2009. szept. 23. 18:28
6/14 anonim válasza:
Hát szerintem a Fidesznek nagy az előnye azt már nem bukhatja el,viszont Ők se lesznek jobbak mint az mszp ez tuti,volt szerencsém látni hogy mit műveltek 98-2002 között.
7/14 anonim válasza:
Én sem vagyok biztos a Fidesz győzelmében.A választásokig még sok víz lefolyik a Dunán.És ha továbbra is annyit beszélnek össze-vissza,mint eddig,sok szavazójuk fog elpártolni tőlük.Azt pedig,hogy ki nyer majd,csak a Jó Isten tudhatja,más nem.
8/14 anonim válasza:
Abban igazat adok az előzőeknek, hogy a FIDESZ tényleg nagy mester abban, hogy egy tutinak tűnő választást is elbukjon, és tényleg azért, mert ahogy írta valaki, össze-vissza beszélnek. Lásd Kövér László 2002-ben: Akinek nem tetszik a budapesti olimpia zseniális ötlete, az sétáljon le a pincébe, és kösse fel magát. Aztán 2006-ban ott volt Mikola, a nemzet előre kinevezett orvosa, aki kibökte, hogy a kettős állampolgárságot azért kell megadni a külföldi magyaroknak, hogy 20 évre bebetonozhassa magát a FIDESZ. Meg sok-sok egyéb baromság. Na ilyen elszólások valószínűleg most is lesznek, mert ez valahogy a vérükben van. De ma azért alapvetően más a helyzet, mint 4 vagy 8 éve. Pártokat még ennyire nem gyűlölt egy egész nép tán soha, mint a magyarok most az MSZP-t, meg az SZDSZ-t. Ha még lett volna valami illúziójuk, akkor ez a BKV-s ügy végleg feltette a bukásukra a töviskoronát. Tehát szerintem olyan verzió nincs, nincs olyan csodafegyver, hogy ezek itt most feljöjjenek. Ha a FIDESZ hozza a formáját, és nagyon baromkodik a kampányban, az szerintem csak a Jobbikot tudja erősíteni.
9/14 anonim válasza:
Tényleg nagy mesterek, de annyira hülyék nem lehetnek, hogy elbukják a választást. A kérdés az, megszerzik -e a 2/3-ot. Valószínűleg igen, és ez nagyon egészségtelen állapot lesz.
10/14 anonim válasza:
Szerintem is Fidesz fog nyerni, sőt egyedül kormányt is képes lesz alakítani, de nem hiszem hogy a 2/3 meg lenne. Pedig már nagyon kéne hogy valaki tudjon alkotmányt módosítani. Eddig még csak a Hornék tudtak.
Ők pedig ezt jelentősen ki is használták.
Ők hozták meg a gyalázatos média törvényt. Nem volt elég párt emberük képviselőnek és polgármesternek is, ezért gyorsan módosították az alkotmányt, hogy lehessenek mindkettő.
Veszélyes állapot lenne egy 2/3-ad? Igen az lenne, pláne Dávid Ibolyának Herényinek és jó néhány bűnözőnek akiket különben megvédene a mentelmi joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!