Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek le kellene váltani...

Szerintetek le kellene váltani az Orbánt?

Figyelt kérdés
Szerintem le. És ti kit raknátok kormányzó pártnak? Én a Jobbikot.

2013. ápr. 6. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"pláne mikor meg kérdezték tőlük miért van ez így nem tudtak semmi értelmeset mondani végül kiderült mennyi lóvét is kapnak azért hogy ott ülnek."

Igazság szerint tudtak értelmes választ adni, csak gondolom vagy nem hallgattad végig, vagy nem is figyeltél oda rendes. Hallgasd vagy olvasd el még egyszer. Az pedig, hogy ki mennyit keres ott, nem utólag derült ki, ugyanis ez mindig is nyilvános adat volt. 2009 előtt mindig az adott ország fizette a képviselője pénzét, de ezt megváltoztatták, és egységesítették a fizetéseket. Szóval amióta kint vannak az EP-ben, tudjuk, mennyit keresnek, nem utólag derült ki. És az utolsó hozzászólónak igaza van, akik utálják Magyarországot, mégis itt vannak...

2013. ápr. 10. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
rendesen*
2013. ápr. 10. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Akár tetszik, akár nem Orbánnak Gyurcsány az egyetlen ellenfele és nem fogják tudni leváltani ezt a bandát az ő segítsége nélkül... lehet, hogy Gyurcsányból már nem kérünk, de az Orbán félékből is elég volt egy életre...

Ha a Jobbik lesz a legjobb választás a szavazáskor akkor őt fogom választani, de a Fidesz nem nyerhet, mert elég volt ebből a népnyomorításból és elidegenítésből ami itt folyik...

2013. ápr. 10. 21:12
 14/15 anonim válasza:
Nem.
2013. ápr. 28. 13:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak

A Jobbik szerintem jobb lenne, de te azt honnan tudod milyen lenne amikor még nem volt sajnos hatalmon?!

2013. nov. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!