Szerintetek le kellene váltani az Orbánt?
Figyelt kérdés
Szerintem le. És ti kit raknátok kormányzó pártnak? Én a Jobbikot.2013. ápr. 6. 21:31
1/15 anonim válasza:
Le kellene váltani, csak az a baj, hogy nincs aki váltaná. A Jobbik még rosszabb lenne, mint a Fidesz.
2/15 anonim válasza:
Tőlem leválthatják.
A kérdés az ki kerülne a helyére?
Gyurcsány félékből már elég volt.
3/15 Vadkan01 válasza:
Az egész rendszert le kell cserélni.
6/15 anonim válasza:
Le kell váltani és mehet Vona Gábor helyette. Aki figyelemmel kíséri Vona megnyilvánulásait az láthatja hogy egy őszinte, jóérzésű ember. Én speciel nem is a politikust látom benne és a legtöbb Jobbikos képviselő is ilyen. Mintha a szívemből szólnának!
7/15 anonim válasza:
Az egész magyar politikai palettát le kell váltani mert őszinte jóérzésű ember nincs közöttük. Igen még a Jobbikban sincsen. Könyörgök ne dőljetek be az agymosásnak. Csak józanul meg kell vizsgálni mennyire is hiteltelenek... Hazug csalók akik csak divat magyarok. Jó pénzük származik belőle. Nem jobbak a többinél az biztos. Ők sincsenek jó helyen a parlamentben.
8/15 anonim válasza:
Utolsó
Indokold meg a véleményedet. Mert eddig csak rágalmazás és pofázás.
9/15 anonim válasza:
Egyetlen dolgot írok. Tudom nem lesz elég indok. Számomra már ott hiteltelenné váltak mikor az uniós zászlót égették érdekes módon annak ellenére még mindig ott ülnek az uniós parlamentben lehet nektek kevés de nekem már ettől hiteltelenek pláne mikor meg kérdezték tőlük miért van ez így nem tudtak semmi értelmeset mondani végül kiderült mennyi lóvét is kapnak azért hogy ott ülnek. Ha gyűlölik az uniót ne üljenek ott. Nem a legjobb hasonlat de a pápa se lenne hiteles ha nyíltan részt venne egy sátánista szertartáson. A többi pártról gondolom nem kell beszélnem....
10/15 anonim válasza:
"Számomra már ott hiteltelenné váltak mikor az uniós zászlót égették érdekes módon annak ellenére még mindig ott ülnek az uniós parlamentben lehet nektek kevés de nekem már ettől hiteltelenek pláne mikor meg kérdezték tőlük miért van ez így nem tudtak semmi értelmeset mondani végül kiderült mennyi lóvét is kapnak azért hogy ott ülnek. Ha gyűlölik az uniót ne üljenek ott."
Ezt úgy is be lehet helyettesíteni, hogy akik utálják az országot, és a magyarokat, viszont még mindig itt vannak........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!