A Fidesz tényleg szabadságharcot vív, harcol az EU-val?
Szerintem valójában nem is harcol , ez csak látszat.Így beetet sok olyan embert akinek nem tetszik az EU.
Illetve , arra ken mindent.
Én személy szerint ellenzek minden nemzetállamok felett álló szervezetet.
Azt sem érzem hogy a Fidesz úgy kiállna az emberekért ahogy mondja.
Nem sok a különbséget érzek az MSZP-vel...
Fidesz-MSZP
Egyik kutya másik eb.
Hát erre most mit mondjak?!
A Fidesz igenis szabadságharcot vív az EU-val szemben (is) de minden más országgal és a magyar állampolgárokkal, (magyar) joggal, alkotmánnyal, esküjükkel, és a saját ígéreteikkel szemben is.
Isten őket úgy segélje!
Nekik az IMF-fel szembeni "szabadságharc" csak azért fontos, hogy a világ és előttünk jobban tudjanak sumákolni. Miért döntöttek inkább a magasabb kamatú államkötvény kibocsájtása mellett a sokkal olcsóbb IMF hitel helyett (ja, tudjuk, nincs szükség hitelre, azért bocsájtottak ki ennyi kötvényt.
A Fideszt én nem az MSZP-vel hasonlítanám össze, hanem az MSZMP-vel. Sok rosszat lehet mondani az MSZP-re, de azért emlékezzünk rá, hogy amikor nekik volt kétharmadjuk az SZDSZ-szel, önmérsékletet gyakoroltak, és nem módosították öncélúan az alkotmányt.
A Jobbik rengeteg "programja" csak halandzsa, kamu, de ha komolyan gondolják, jobban járunk, ha egy Csaucseszku lenne a kormányfőnk-királyunk, többet ő sem tudna ártani Magyarországnak!
Iszonyatosan jól hangzik, hogy hú, termeljünk mindent mi, de képtelenek vagyunk rá! Nincs olyan cég, aki magyar hűtőszekrényt, számítógépet, stb. gyártana, ezért jött létre a KGST-piac.
Kiléphetünk az EU-ból, de akkor egy rakás támogatástól elesünk, egy csomó pénzt vissza kellene fizetnünk, stb.
Kiűzhetjük a külföldi cégeket, de akkor sokkal kevesebb állás lesz, és a GDP a Marianna-árokba zuhanna. Ja hogy ők kiviszik a profit egy részét? Miért, a magyarok talán non-profit cégekben, alapítványokban gyártanának "Csepel-autókat"?!
Sok kérdés van itt kérem, a jól hangzó ígéretek, és a melldöngető hazaszeretés mellett talán nem ártana észt is használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!