Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig tűrjük még az elnyomást?

GetFree! kérdése:

Meddig tűrjük még az elnyomást?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=pLQoojK5Hno

Orbán Viktor beszédeiben egyre többet hallani a "világrend" és az "Új világrend"-ről szóló megjegyzéseit,miszerint nekünk szükségünk van rá.

Ne hagyjuk,hogy minket is elnyomjanak ezzel a show-műsorral!

Politikusok nem léteznek,hasznavehetetlenek és csak színészek az állítólagos nagy betűs élet cirkuszában!

2013. márc. 22. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De, kedves #9-es, elnyomás alatt élünk! Persze én is azt gondolom, nem olyanban, mint amit vázolsz. Az is igaz, hogy aki rabnak érzi magát, az tegyen róla, hogy szabad legyen.

Sőt abban is egyetértünk, hogy a kérdező és az általad gondolt elnyomás nem azonos.

Sokféle elnyomás van és sokféle módon éli meg az egyén. A mait sokan nem annak élik, sokan igen. Az eltérés az értékrend miatt van.

Nincs elnyomás abban az értelemben, hogy semmit sem csinálhatok, amit jónak tartok. Ez totális diktatúrában sem lenne lehetséges technikailag. Ha nemtetsző dolgon (de nem köztörvényesen!) kapnak, nem feltétlenül csuknak börtönbe, fejemet biztosan nem veszik, ebben az értelemben sincs elnyomás. De egyre kevésbé hallathatom a szavam érdemi kérdésekben, mert egyre inkább megteremtődik a megakadályozásának eszköztára. Az elnyomás abban van, hogy "egyre kevésbé" és "egyre inkább". Ez a trend. Személy szerint nem, de számos helyen indokolatlanul különbözetnek meg. Iskolában, munkahelyen (ahol a munkavállaló retteg, mert kirúghatják indok nélkül is), kórházban, hivatalban. Ez elnyomás. Ha 62 éves lettem és közhivatalban dolgozom, egyik napról a másikra nyugdíjba kell mennem. Nme számít, hogy törvénytelenül nem tölthetem ki a felmondásomat, nem számít, hogy az eddigiek alapján máshogy terveztem, nem számít, hogy működőképes marad-e az intézmény. Ez már embertelen elnyomás. Ha viszont magáncéghez megyek (megfelelő összeköttetéssel), annyit kereshetek, amennyit nem szégyellek. Ez a megkülönböztető elnyomás. A véleményemet nem aszerint minősíti a média, és ad teret, vagy nem ad neki, hogy mennyire megalapozott, hanem, hogy tetszik e a hatalomnak. Ez az elhallgattató elnyomás. Nem sorolom, mert nagyon sok van még.

Hogy mit tegyünk? Mindenekelőtt meg kell beszélnünk. Higgadtan és nem egymást mocskolva. Az is az elnyomás egy formája, ha uszítással elérjük, hogy ne lehessen megbeszélni. Azután össze kell fognunk. Mert azt tudni kell, ha egy nép eltűr hitvány vezetőket huzamosabb ideig maga fölött, akkor ott nem a vezető hitvány, hanem a nép az, vagy végtelenül tudatlan. Így is, úgy is megérdemli hitvány vezetőit.

Ami pedig az egyéni lehetőségeimet illeti, egyetértünk. Én magam, nem érzem elnyomottnak magam, hiszen a véleményemet is kifejtettem előbb. De tudom, hogy nem minden társam van ebben a helyzetben, egyesek önhibájukon kívül.

2013. márc. 23. 09:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Rettegünk? Igen.

Jogosan? Igen!

Kedves #9 válaszoló,

A válaszodat elnézve te a gazdasági elnyomásról akarod nekem bebizonyítani az ellenkezőjét.

Nem tudom mennyire néztél utána roscsild papiék után,de nem csak erről van szó..

A népességcsökkentést nyilvános TV adásban ismerte el az egyik Bielderberg csoport tagja,mint tervezet.

Ezeket már közel 20 éve művelik,bizonyíthatóan!

Vakcinák,gyógyszerek,élelmiszerek.

Ezeket mindet teletömik olyan méreganyagokkal melyek rákkeltő hatásúak.

Az oltásokban kimutatták,hogy 0,1% higanyt tartalmaznak,melyek nem tesznek nagy károsodást a szervezetben (habár nem is vitaminként használja fel a máj vagy a vese :) ) de más gyógyszerekkel kombinálva újabb,rosszabb indulatú betegségek jöhetnek ki a páciensen.

Az élelmiszereket gyártó cégek is a rengeteg stabilizátort és sok E betűs műkajákat azért készítek ebből mert egyrészt céljuk,hogy minél kevesebb pénzből minél több terméket állítsanak elő.Ilyenkor jön az a közhely,hogy olcsó húsnak híg a leve.

Szóval lehet,hogy vannak olyan cáfolatok amelyeket elismersz,de nem minden az aminek látszik és ezt már megtanultam egy jó pár éve.

2013. márc. 25. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mennyire néztél utána roscsild papiék után,de nem csak erről van szó.. "

Szóval nem a totális gazdasági uralomról van csupán szó?

Ami oly tökéletes, oly jól szervezet oly hatalmas hogy a komlolyabb szövetségesekkel nem rendelkező szigetállam is könnyedén visszaverte? Hogyan győzhető le a láthatatlan világhatalom puszta akaraterővel? Vagy csak akkora befolyással bír a pénzügyi hatalom mint a helyi főtahó a kocsmában, vagy mint egy kifent körmű plázacica a kanja mellett?

Egyszerre mindkettőről cikkeznek a nemzeti oldalak, a ciprusaiak bátor beintéséről és a legyőzhetetlen háttérhatalom grandiózus támadásairól.

"A népességcsökkentést nyilvános TV adásban ismerte el az egyik Bielderberg csoport tagja,mint tervezet."

Gondolom eredeti (feltehetőleg angol) közvetítés archivációt is tudsz adni róla, nem a szoksásos bloggerek által gyakran előhúzott "hivatkozást." Ami egy szimplán begépelt "idézet", általában csak a személye időpontja és helyszíne szokott mindössze elcsúszni.

"Ezeket már közel 20 éve művelik,bizonyíthatóan!

Vakcinák,gyógyszerek,élelmiszerek."

Magyarországra jutottak el 24 évvel ezelőtt ezek a marhaságok. Amerikában lassan évszázados hagyománya van az ilyesminek. A magyar források csak az Amerikában a (többnyire) már elfedledett műveket veszik át, teljes körű cáfolatokart írtak rá neves szakemberek, amik hatására még a kiagyalóik is elhallgattak és új elméleteket dolgoztak ki az igazuk bizonyítására. A magyar szubkultúra ebből táplálkozik, ami a tájékozott ember szemében egyszerűen csak röhejes.

"Ezeket mindet teletömik olyan méreganyagokkal melyek rákkeltő hatásúak."

A mobiltelefontól a távirányítótol a kutya gumijátékán át a levegőtöl át minden csak töredékével növelné a kockázatát a rák bármelyik vállfajának a kialakulásásnak, már rég kipusztult volna vagy legalábbis alaposan megritkult volna fejlett világ lakossága. Szokásos pánikkeltés amiben a blogger vállakozók minden egyes terméke elegyet külön-külön rákveszélyesnek nyilvánítottak, a saját jól felfogott érdekükből (amikre többnyire egy általuk forgalamzott termék a megoldás)

"Az oltásokban kimutatták,hogy 0,1% higanyt tartalmaznak,melyek nem tesznek nagy károsodást a szervezetben (habár nem is vitaminként használja fel a máj vagy a vese :) ) de más gyógyszerekkel kombinálva újabb,rosszabb indulatú betegségek jöhetnek ki a páciensen."

Erről csak ennyit:

[link]

"Az élelmiszereket gyártó cégek is a rengeteg stabilizátort és sok E betűs műkajákat azért készítek ebből mert egyrészt céljuk,hogy minél kevesebb pénzből minél több terméket állítsanak elő.Ilyenkor jön az a közhely,hogy olcsó húsnak híg a leve.

Szóval lehet,hogy vannak olyan cáfolatok amelyeket elismersz,de nem minden az aminek látszik és ezt már megtanultam egy jó pár éve."

Az ilyen termékeket tömegesen a fogyasztók (pénztárcái)igénylik. Ha változna a vásárlási szempont a galád multik igazodnának ahhoz is. Ezt csak a fogyasztók változtatják meg akik hőbörgnek egy nagyobb botrány után(főleg Amerikában) a hanyag minőség miatt, de ugyanúgy megveszik, mert olyan jó áron adják a gyűlölt kermultik.

Hiába buzdít öntudatosabb vásárlásra már a mainstream média is ezerrel, a fogyasztóknál még mindig tárca az elsődleges szempont.

2013. márc. 25. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!