Meddig tűrjük még az elnyomást?
http://www.youtube.com/watch?v=pLQoojK5Hno
Orbán Viktor beszédeiben egyre többet hallani a "világrend" és az "Új világrend"-ről szóló megjegyzéseit,miszerint nekünk szükségünk van rá.
Ne hagyjuk,hogy minket is elnyomjanak ezzel a show-műsorral!
Politikusok nem léteznek,hasznavehetetlenek és csak színészek az állítólagos nagy betűs élet cirkuszában!
E mögött az "új világrend" mögött valami zsidó "huncutság" lehet.
Az országot már rég nem a nép vezeti.
Nem mondtam olyat,hogy most kezdődik.
Az a baj,hogy a gép előtt ülve nem tudunk sok mindent tenni,ha utcára megyünk az emberek 90%-a hülyeségnek tartaná állításainkat,melyek puszta tények.
Nem lennénk elegen,MÉG!
Mi semmeddig, mivel nem élünk semmilyen elnyomás alatt. Ha te a kiművelt barátaiddal együtt úgy érzed hogy rabok vagytok, tegyetek azért hogy szabadok legyetek.
A legyőzhetetlen világhatalom puszta léte is számtalanszor cáfolva lett a Gyk-n akárcsak az Internet kietlenebb és vonzóbb vidékein is, de ti rettegtek tőlük folyamatosan ugyanúgy. Ez egy hit egy vallás és hittételekkel nem lehet vitatkozni. Észérvekkel legalábbis nem...
Ahogy egy katolikusnak sem tudnám bebizonyítani Isten nemlétét te tudatodig sem tudom eljutattni azt, hogy Róccsild papa nem most dönti nyomorba Magyarországot, a fedezet valósága nem a konszenzus megkötésének idejétől függ, nem kémleli az amúgy publikus fészbuk adatlapodat folyamatosan, valamint lebegő drónokkal sem figyeli ahogy dobsz egy sárgát.
De minden fáradozásom valószínüleg hiábavaló és rám bégetsz egy konteós szubkultúrákban használt jelzőláncolatot, mert ha nem is ingattam meg, megzavartam a világképedet.
Kellemes további rettegést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!