Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaztok 2014-ben?

Kire szavaztok 2014-ben?

Figyelt kérdés
Nekem fogalmam sincs hogy kire érdemes..

2013. márc. 16. 15:24
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
54%

Ez a rasszizmus a media álltal van generálva... Üljön kettős állampolgár a parlamentbe? Ne!!! (akár milyen állampolgársága van, tehát egy Erdélyi magyar se üljön a parlamentben amíg van Román állampolgársága) Magyar parlamentbe csak magyar állampolgárok üljenek, szerintem ez logikus. (Nyilván ahogy kifejtették nem volt túl szerencsés, de a teljes beszéd meghallgatása esetén egyértelmű a mondani való)

Aki volt börtön látogatáson az tudja, hogy a cigányok hatalmas túlsúlyban vannak a börtönökben, ez is tény. Cigánybűnözés rendőrségen/csendőrségen bevett fogalom volt évszázadokon át.

Árpádsáv nem rasszista, turul nem rasszista, ez elég értelmetlen is, ha valaki komolyabban belegondol. Nem tudom hogy egy cigány miért sértődik meg, ha cigány megnevezést használják rá, én sem sértődök meg, ha magyarnak neveznek hiszen az vagyok.

2013. ápr. 8. 18:11
 42/45 anonim ***** válasza:
71%
Jobbik.
2013. jún. 9. 22:40
 43/45 anonim ***** válasza:
44%
Jobbik.
2014. márc. 14. 15:49
 44/45 anonim ***** válasza:
Együtt 2014
2014. ápr. 3. 06:03
 45/45 anonim ***** válasza:
A jobbik pártra
2014. ápr. 3. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!