Senkire nem fogok szavazni, mert egyetlen politikai part sem kepviseli a dolgozo aktivak es az orszag jovojenek az erdekeit. Egyikuk sem mer konfrontalodni az eltartott szavazok (nyugdijasok) hatalmas tomegevel.
2013. márc. 18. 13:09
22/45 Goauld1985 válasza:
Szerintem nem kérdés! Ha jót akarsz az országnak,a bal liberális, ex-kommunista pártokra ne szavazz. BajnaiGyurcsány, Mesterházy a lehető legrosszabb opciók. Én Jobbikra fogok most is szavazni!
2013. márc. 18. 13:41
23/45 anonim válasza:
én a jobbikra hajrá jobbik! a Fidesz Hazudik az mszp lop a lmp meg a mszp -hoz huz ! a dk gyurcsány elb.szta az országot!! Jobbik hajrá!
2013. márc. 18. 13:49
24/45 anonim válasza:
Kettő az biztos, akire még véletlenül sem. A három közül meglátjuk melyiknek lesz a legnagyobb a támogatottsága és ugy döntök.Olyan nincs, hogy nem megyek.Üzenem, hogy makulátlan párt nincs .A kisebb rosszat kell választani.
2013. márc. 18. 18:51
25/45 anonim válasza:
De az meg hülyeség, hogy kisebb rosszra szavazok, aztán az úgy jó...mindenki ezt mondja, és végső soron mindenkinek a nagyobb rosszra sikerült szavaznia.
Nincs olyan, hogy kisebb vagy nagyobb rossz...úgy rossz az egész, ahogy van, sajna. De az is igaz, hogy alternatíva meg nincs nagyon :/
2013. márc. 18. 20:17
26/45 anonim válasza:
Elvhű ember vagyok.Csak jobbra.
2013. márc. 18. 23:17
27/45 anonim válasza:
25/26 Most írtam volna le azt, hogy az a párt még nem született meg akire leadnám a szavazatom.
Régen a szüzesség még erény volt. Most próbálj meg szűzlányt feleségül venni !
2013. márc. 19. 12:02
28/45 anonim válasza:
A Jobbikra fogok!
Sok hülye MÉG MINDIG nem tanult. itt voltak kúrcsányék 8 évig, meg is lett az eredménye. most meg visszaszavaznák őket bajnai személyében.
2013. márc. 22. 13:48
29/45 anonim válasza:
Szerintem népszavazást kellene kezdeményezni arról,hogy a Jobbik elindulhat-e egy választáson ! Döntsön a nép!
2013. márc. 22. 14:44
30/45 anonim válasza:
Komolyan mondom szégyen ez az ország, hogy ennyien szavaznak a Jobbikra. Emberek!
Ugyan azt csinálják, mint pl. Bárdossy anno.
Elmebeteg rasszisták. 1.pont Kilépés az EU-ból! NEVETSGÉS!
Az EU nélkül nem lennénk még itt sem. Egy kiközösített kis ország lennénk, ahol semmit sem lehet eladni, és a multik nélkül nem 13% lenne a munkanélküliség hanem 30-40% Akkor fognátok a kapát, emberek?! Az LMP szimpatikus, de túl "kicsi", ki tudja bekerül-e a parlamentbe, de egy biztos, a JOBBIKRA nem szavazok, mert nevetséges, és elítélem a rájuk szavazó embereket, mert a saját jellemüket is tükrözi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!