Kire szavaztok 2014-ben?
Mszp, Dk, LMP, Együtt 2014 vicc kategória. Fidesz nem képvisel 100%-ban, a Jobbik sem, de rájuk szavaznék legszívesebben. Mivel nem hiszem, hogy a Jobbik kormányzó erő lesz 2014-ben, ezért lehet a Fideszre szavazok, hogy erősítsem a ballibbel szemben.
Egyébként nem hiszek a pártokban, főleg ebben a demokráciában nem. De ilyen opció nincs.... Jobbik rasszizmusára még reagálnék, látom sokan bekajálták a média hazugságait.
Csak én látom úgy, hogy túl sok itt a Jobbikos?..
Nagyon nem vagyok képbe a politikával(csak 15 vagyok) de mivel apám Hírek-függő, nekem is muszáj néznem.. A Jobbikban van valami rasszista.. Ha ők jutnának "trónra" a cigányok(bocs a kifejezésért) fel lennének háborodva, hogy a párt hogy áll hozzájuk és elképzelhető lenne valamiféle háború.. Lehet, hogy csak túlfokozom, mert szokásom, de én ettől tartok. Apám a Fideszre fog szavazni(eddig legalábbis így van). Az EUból meg nem kéne kilépni..
Egy biztos: gyurcsány alakokat sem én, sem szerintem senki más nem akar még egyszer az ország élén látni..
Hajrá Magyarország!
"Hajrá Magyarország!"
Hát ha sok olyan ember van mint apukád. Akkor nem igen jutunk előre. Amúgy nem baj, hogy kiírtad azt a szót, hogy cigány. Ez a meg különböztető nevünk. Épp úgy mint van francia, német, sváb, zsidó. Úgy vannak cigányok is.
Egyébként a jobbik nem rasszista párt. Cigány létemre, teljesen egyet értek a magyarokkal. Cigányként én is elítélem azokat, akik nem tudnak beilleszkedni a normákba.
Hidd el, nálam is betelt a pohár. Amikor a lányom telefonját ellopták. Mondanom nem kell, hogy kik. Pedig egy "fajból" valók vagyunk.
Érdemes megnézni amúgy a videót. Nem szeretnék személyeskedni, de nézzétek meg apukátokkal.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SLp-V..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!