Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaztok 2014-ben?

Kire szavaztok 2014-ben?

Figyelt kérdés
Nekem fogalmam sincs hogy kire érdemes..

2013. márc. 16. 15:24
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
a bűnözés ellen mindenképp tenni kell valamit, semmivel sem javult az országban a helyzet.. Magyarországot már egy jó ideje kifosztják, 3év alatt sok mindent meg lehet tenni.
2013. márc. 23. 14:28
 32/45 anonim ***** válasza:
77%
Sosem voltam baloldali, ezután sem leszek.
2013. márc. 27. 14:17
 33/45 anonim ***** válasza:
73%
03-22 23:52: sajnos komoly gondok vannak a fejedben. A Jobbik az egyetlen alternatíva.
2013. márc. 27. 14:34
 34/45 anonim ***** válasza:
Ugyan az, mint a 6-os.
2013. márc. 28. 15:56
 35/45 anonim ***** válasza:
71%
Biztos hogy a Jobbikra, elég volt a tutyimutyi és korrupt kormányokból.
2013. márc. 28. 16:47
 36/45 anonim ***** válasza:
75%

Mszp, Dk, LMP, Együtt 2014 vicc kategória. Fidesz nem képvisel 100%-ban, a Jobbik sem, de rájuk szavaznék legszívesebben. Mivel nem hiszem, hogy a Jobbik kormányzó erő lesz 2014-ben, ezért lehet a Fideszre szavazok, hogy erősítsem a ballibbel szemben.

Egyébként nem hiszek a pártokban, főleg ebben a demokráciában nem. De ilyen opció nincs.... Jobbik rasszizmusára még reagálnék, látom sokan bekajálták a média hazugságait.

2013. márc. 28. 20:22
 37/45 anonim ***** válasza:
67%
Haspártra. Ha munka van kenyér is van. Aki kenyeret ad arra szavazok.
2013. márc. 29. 13:22
 38/45 anonim ***** válasza:
37%
Feltétlenül a Fideszre!
2013. ápr. 7. 22:07
 39/45 anonim ***** válasza:
63%

Csak én látom úgy, hogy túl sok itt a Jobbikos?..

Nagyon nem vagyok képbe a politikával(csak 15 vagyok) de mivel apám Hírek-függő, nekem is muszáj néznem.. A Jobbikban van valami rasszista.. Ha ők jutnának "trónra" a cigányok(bocs a kifejezésért) fel lennének háborodva, hogy a párt hogy áll hozzájuk és elképzelhető lenne valamiféle háború.. Lehet, hogy csak túlfokozom, mert szokásom, de én ettől tartok. Apám a Fideszre fog szavazni(eddig legalábbis így van). Az EUból meg nem kéne kilépni..

Egy biztos: gyurcsány alakokat sem én, sem szerintem senki más nem akar még egyszer az ország élén látni..

Hajrá Magyarország!

2013. ápr. 8. 12:34
 40/45 anonim ***** válasza:
79%

"Hajrá Magyarország!"

Hát ha sok olyan ember van mint apukád. Akkor nem igen jutunk előre. Amúgy nem baj, hogy kiírtad azt a szót, hogy cigány. Ez a meg különböztető nevünk. Épp úgy mint van francia, német, sváb, zsidó. Úgy vannak cigányok is.

Egyébként a jobbik nem rasszista párt. Cigány létemre, teljesen egyet értek a magyarokkal. Cigányként én is elítélem azokat, akik nem tudnak beilleszkedni a normákba.

Hidd el, nálam is betelt a pohár. Amikor a lányom telefonját ellopták. Mondanom nem kell, hogy kik. Pedig egy "fajból" valók vagyunk.

Érdemes megnézni amúgy a videót. Nem szeretnék személyeskedni, de nézzétek meg apukátokkal.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SLp-V..

2013. ápr. 8. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!