Tisztelt Jobbikosok! Melyik állampolgár szimpatikusabb Nektek?
1:
Magyarországon, magyar ember elveszíti a munkahelyét, majd támad egy ötlete: Megspórolt pénzébol nyit egy boltot, ami 100% magyar terméket, magyaroknak, magyar munkaero felhasználásával elad és milliárdos lesz ügyeskedés nélkül.
2:
Magyarországon, magyar ember elveszíti a munkahelyét, majd otthon marad, feléli a megtakarított pénzét, sajnáltatja magát, elmondja, hogy a kapitalizmus meg a gonosz liberalizmus kihasználja és mennyire esélytelen a helyzete itthon.
Kedves Pro Patria,
Valóban egy utópia amit leírtam, sajnos nem lehetséges, csak a kérdés kedvéért találtam ki. :)
Új regisztrált vagyok, nem vagyok irodalmár, ezen kívül csak egy kérdést tettem fel (még): http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__409..
Sajnos az első variáció lehetetlen, a másikból nagyon sok van.
A kérdésed a Jobbikosok-hoz intézted,de szerintem
mind egy ,melyik oldalon áll az ember. Az a szimpatikusabb, ha nem adja fel és próbál munkát keresni,és nem bűnözésből,tartja fent magát.
Természetesen, minden Magyar állampolgárra értem.
Különben, merem ajánlani,hogy gondolkodjanak el a munkát nem találó emberek, hogy a városokon túl is van élet,sok faluban olcsón lehet házat venni. és lehet kertet művelni, lehet napszámba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!