Mik a Fidesz rossz döntései?
na de légyszíves valaki foglalja össze.
szeretnék egy összeállítást csinálni és prezentálni
Itt én már kifejtettem egy Fideszesnek a párt hibáit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__387..
- Az egykulcsos adó
- A roma integrációra elszórt rengeteg pénz
- A hírek megszerzésére egyetlen központi forrás kijelölése
- Legfőbb ügyésznek és a médiatanács elnökének fideszközeli kinevezése
- Stadionépítkezések
- Az alkotmánybíróság fideszesekkel való feltöltése
- Sólyom László és Ángyán József félreállítása
- Nem szimpatikus most Oroszországhoz való dörgölőzésünk (mi értelme folyton egy másik hatalom szorító ölelésével felváltani az előzőt?)
- A Magyar Művészeti Akadémia körüli dolgok
Most ennyi jut eszembe.
Mivel nyilvánvaló lett mára, hogy céljuk a ország csődje, ezért erre a válasz egyszerűen csak annyi, hogy az összes eddigi rendelkezésük.
Nem vagyok se jobb, se bal oldali. Ugyanis a politika csak egy eszköz arra, hogy az emberekből a felső tízezer nyugodtan eltudjon élni, mert elhiteti velünk, hogy szabad életünk és választásunk van.
- Stadionokra költenek pénzt
- Alföldi zarándokútra kidobott pénz (nem tudom, lett-e belőle valami, de már ötletnek is durva)
- Gyakorlatilag kicsinálják a vidéket
- Több ezer pedagógust tettek tönkre
- Az oktatást havonta barmolják szét 1-1 fantasztikus ötlettel (hittan, kötelező latin nyelv...)
- Egyház seggének folyamatos nyalása adókedvezményekkel, oktatásban való szerepének növelésével.
De úgy összefoglalva az volt a legrosszabb döntése, hogy egyáltalán megalakult anno, mint ahogy az egyik válaszadó is írta.
Nyilván neked jogos kedves műveletlen, gondolom valami egyházi droid vagy. Én személy szerint nem vagyok az, soha életembe nem voltam vallásos, a családom sem az, úgyhogy nem értem, miért kéne nekem/nekünk pénzzel támogatni az egyházaknak csúfolt bohóctársulatokat.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!