Gesztus a Fidesz-Jobbik koalícióért?
Ja és azért erősödik a Jobbik nem a rasszizmus miatt, hanem a kizsákmányolt, kifacsart magyarok egyre növő tábora juttatja hatalomra, akiknek elege van az ígéretekből, akiknél betelt a pohár. Nem a rasszizmus, hanem a rossz baloldali kormányzás aki nem a gazdasággal van elfoglalva hanem hogy tudjon kire mutogatni hogy ki a náci meg ki nem. meg sorolhatnám.
Egyik barátom is cigány, és a Jobbikra szavaz ö is. Mert nem náci párt mint ahogy próbálják lejáratják vele... Azok pártja akik szeretnének előrébb jutni, és elegük van a baloldali kormányzásból, és abból hogy ott mindenkinek joga van csak a dolgozó tisztességes embernek nincs, és arról húzzák le az utolsó réteg bőrt is.
(előző voltam)
A jobbik nem náci párt.
Én zsidó származású vagyok mégis rájuk fogok szavazni.
Utolsó válasz íróhoz csatlakozom. Én is zsidó származású jobbikos szavazó vagyok
Megjegyzem az antiszemitának mondott Gyöngyösi is.
Hol védte be a Fidesz Gyöngyösit és a Gárdát?
Az Új Magyar Gárda Mozgalom működését a bíróság engedélyezte, amennyiben a vonulása nem félemlít meg embereket és rendvédelmi tevékenységet nem tanúsít.
Ángyán professzor jelentette ki aki azért elég jól ismeri az MSZP-Fidesz hátterét, hogy ők egyek és csak bábszínházt látunk. A Fidesz az SZDSZ ifjúsági szervezeteként kezdte. Az SzDSz 94-es választásokat megelőzően olyan vérmes antikommunista volt, mint most a Fidesz. A vér szerintem sem válik vízzé.
Egyet ne feledjünk.: mit szavaztak meg ők közösen?
MSZP-Fidesz:: Izrael társulási szerződése, kommunista nyugdíjak, földtörvény, polgárőrökkel kapcsolatos törvény, kettős állampolgárság, Devizahitel károsultaknak kicsinyke megsegítése. A Gárdának a támadására a Bajnai és csapata által pénzbírsággal sújtandó rendeletet törvénybe emelték és börtön büntetésig felemelték azt.
Jobbik- Fidesz.: Magánnyugdíj pénztárak privatizálása, kettős állampolgárság, azon településeken, hol a kisebbség eléri a 20%-ot ott kötelező legyen a két nyelvű jegyző és községi intézmények 2 nyelvűsége.
Az első sorban találhatók közül mind Fidesz által benyújtott törvények találhatók, másodikban mind előbb a Jobbik által benyújtottak. Kivéve a deviza hiteleseknél levő, mert ott a Jobbik javaslatát kiherélték.
Amúgy meg náci, fasiszta szervezetek meg nem működhetnek Magyaro-n. Tiltja a 2. vh után Párizsban kötött békeszerződésünk. Emiatt akkor a szocik mért nem cselekedtek mikor hatalmon voltak? Most miért sírnak? Kezükben volt a lehetőség. Talán ők is tudják, hogy baromságról beszélnek? Lehet.
Aki hallani akarta, hallhatta is 26-án Vona szavait.
Nincs közös Jobbik- Fidesz program. A Jobbikkal való koalíciónak meg az az alapja, hogy elfogadják a Jobbik koncepcióját, mert az-az egyetlen megszorítás nélküli koncepció, mely a rombolás helyett építkezést vázol fel.
Kijelentette ott, amennyiben valaki a 2 vh eszméit szeretné a Jobbikban van 2 lehetősége van. Vagy megbuktatja Őt vagy távozik. Ő sem Fidesz-Jobbik koalíciót sem náci pártot nem ígért kik ilyesmivel vádolják azok tévúton járnak, jártak és kéri őket, hogy távozzanak.
Tény, hogy a Jobbik folyamatosan erősödik. Nem véletlenül támadja Orbán magántestőrsége a TEK. Jobbikból kivált 3 év alatt 4 képviselő az MSZP-ből 12. Az LMP-nek több, mint a fele. A Fideszben meg az Ángyán ügy nyomán találhatóak meg valódi tőrés vonalak.
Azt sem értem, hogy mért kell tánccsoport ruhában szervezetten sétáló hölgyeket urakat üldözni.
Remélem majd nem fognak oszlatni, amikor a diákjaink az általánosban történt ballagásuk után végig sétálnak 2-es oszlopban a faluban, hogy lássák végzőseinket, mondván, hogy félelmet keltőek. Még jelszavak is elhangzanak.: Ballag már a vén diák... és dob szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!