Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kik tüntetnek a Kossuth-téren?

Kik tüntetnek a Kossuth-téren?

Figyelt kérdés

Mert, hogy nem igaz magyarok az biztos! Tudják egyáltalán minek a jelképe az Árpádsáv?

A közvetítéseken én csak pár focirajongót látok aki -ria -ria hungariáznak, valamint pár vandált akik ártatlan, emberek, családok lakásába, és körülötte dobálnak "bummüveget", és persze pár hajléktalant akik miért ne lennének ott, ha egyszer főznek rájuk és "valaki" fizet nekik napi 2000 forintot...

2008. jún. 2. 17:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A franciának legalább van SAJÁT háza, nem a banké.
2008. jún. 5. 19:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én azt látom hogy azok vannak kint akiknek nem kéne és a nép akinek kint kéne lennie azok otthon kussolnak.
2008. jún. 8. 04:12
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát nem csoda! Ki merne kimenni a csürhe közé?

Egyébként a legérdekeseb, hogy kimennek ugyebár a fennt írottak és egy egyetem tanulói...a többi miért nem? Az orvosok, jogászok, és a színészek nem mentek ki örjöngeni! Csak az ment ki akit be lehetett hülyíteni...

A tüntetéssel nem érünk sokat! Az a pár ember csak dühöngeni, és "bulizni" vágyik...a problémát nem az utcára kell kivinni, hanem diplomatikus útra terelni!

2008. jún. 12. 18:56
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha ilyen kibaszott okosnak tartod magad akkor mi a faszért teszel fel ilyen infantilis idióta kérdést, hogy kik tüntetnek a kossuth téren? Takarodj el oda és nézd meg magad segghuszár!! Pfff de rühellem az ilyen okoskodó seggfejeket!
2008. aug. 3. 09:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Sosem leszel boldog ha ennyire utálod magad...
2008. aug. 3. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Úgy birom már mikor azt mondom hogy fehér, megkérdezik tőlem hogy miért mondom hogy fekete? :D :D

Te valszeg süket és vak vagy, ja meg mégvalami: KIBASZOTTÚL OKOS :D :D :D :D :D

2008. aug. 3. 13:09
 17/21 anonim válasza:
100%
akik nem szeretnek veszteni
2008. aug. 11. 21:15
 18/21 anonim válasza:
100%
Azok vannak ott akik nem dolgoznak!
2008. aug. 18. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Na az tuti. Annak idején, amikor kezdődött a cirkusz, pont Pesten laktam. Egyszer kimentem. Nem vagyok se jobbos, se semmi, csak kíváncsi voltam, mi van ott, meg igazából a rendőröket nem nagyon kedvelem, gondoltam, megnézem őket közelről. Volt egyfajta hangulat, na. A színpadtól elég messze persze, ahol már nem hallottam a sok süket dumát. De ez még nagyon az elején volt. Nem balhézni mentem ki, nem is volt balhé, csak úgy kimentem. Találkoztam pár távoli ismerőssel, kérdezték, hogy ugye jövök holnap is, meg miért nem sátrazok ki. Csak lestem. Mondom, mi van??? Minek mennék oda megint, amit akartam, azt láttam, köszi, elég volt. Meg amúgy is, reggel meló van. Kérdeztem is, hogy miét, ti nem mentek dolgozni? Ja, hát azt nem. Mondom, akkor jólvan, ennyit erről, ti kiabáltok, én meg dolgozom. Jött a szöveg persze, hogy hát ebben az országban még munka sincs, nem becsülik meg. Na, azért ezt Pesten kijelenteni... Én pécsi vagyok, nem volt semmi végzettségem, és hát nem a legkeresettebb munkaerő egy 40 kilós csaj az olyan helyeken, ahol nem kell végzettség. Fogtam magam, felmentem Pestre és két hét alatt lett munkám. Pesten akinek nem büdös a munka, az talál.
2008. aug. 18. 20:51
 20/21 anonim válasza:
100%
A kérdező utolsó előtti kommentjére: jogász haverjaimmal találkoztunk kint a tüntetőkk közt... elég dühöszek voltak a kormányra ők is...
2008. dec. 22. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!