Kire szavaztok? Jobbik? DK? LMP?
"A többire az szavaz aki nem ismeri őket vagy a Jobbikot."
Vagy olyan, aki több szempontból is megvizsgálta a dolgokat.
Engem a jobbik nagyon nem győzött meg és nem, nem csak az "elferdített" híreket hallgattam, hanem a saját verziójukat is.
Van itt 100%-os válasz?
Mert én nem látok egyet sem!
Tessék, erről ennyit, hogy politikai hovatartozás szerint pontoznak.
Én voltam az, aki a Kétfarkú Kutyapártot merte megválaszolni.
Itt, a semleges választ (ha létezik egyáltalán) is lepontozzák.
Igen van, a 2. oldalon amit én írtam.
12-19 12:56-kor.
(Most még mindig 100%-os... :P :) )
32-es nagyon jól megmondta...
Én is JOBBIKOS vagyok, leginkább a cigány probléma megoldása, halálbüntetés visszavezetése, és a csendőrség visszavezetése miatt (is).
Mondok egy példát. Mész Miskolcon a belvárosban, és rád támad 5 kigyúrt cigány, miközben Te egyedül vagy. Mit tudsz csinálni, hogy megúszd ezt az egészet rendőrség és/vagy kórház nélkül? SEMMIT! DE MIÉRT?
1. verzió: Rád támadnak, de Te nem tudod magad sérülés nélkül megvédeni, tehát jól megvernek, és akár bele is halhatsz. A cigányokat meg max. beviszik a rendőrségre (de még ezt is kétlem), aztán meg kiengedik, mint ha semmi sem történt volna.
2. verzió: Rád támadnak, de Te nem tudod magad sérülés nélkül megvédeni, tehát legalább az egyik mocsoknak nekimész, és "véletlenül" eltöröd a kezét. A többiek vagy megvernek, vagy nem, de Téged akkor is lecsuknak 8 napon túl gyógyuló sérülés okozásáért.
Szóval így is, meg úgy is Te jártál rosszul.
De mi lenne, ha Te támadnál az 5 fős bandáddal egy-két cigányra?
1. verzió: Simán leveritek őket, de akkor lecsuknak.
2. verzió: A cigányok megvédik magukat (?), de akkor is Ti jártatok rosszul.
Na akkor ez hogy van? A cigánynak mindent lehet?
Na PONT EZÉRT szavazok a JOBBIKRA! A közbiztonságért bármit! Mindig csak azt olvasom, hogy lövöldözés, mészárlás mindenhol az országban. MEHET EZ ÍGY TOVÁBB? Minden józan ember gondolkozzon el itt! Ma közbiztonság van? Lelőnek, és téged csuknak le? Ez kell ide?
Amúgy is, ha bevezetnék a csendőrséget, és véletlenül észrevesznek egy ilyen magyar-cigány verekedést az utcán, akkor azonnal megvédik a magyart (persze, ha látják, hogy a cigány kezdte, de ez általában így szokott lenni).
Azon kívül, amiket most elmagyaráztam, még azért is a Jobbik, mert a hazánkért bármit megtesznek. Október 17.-én Miskolcon volt egy tüntetés az Avason a cigány fészeklakók ellen. A nyomorultak meg még a lámpákat is lekapcsolták a "házaikban", amikor végigvonultunk az Avasi lakótelepen, hogy ne lássuk őket. Ki sem mertek jönni, be voltak sz*rva!
És ezt is a NÉPÉRT tették! Nem azért, mert erre volt idejük, hanem mert az ott élő ártatlan magyarok már lassan az udvarra sem mertek kimenni a gyerekükkel, mert féltek, hogy a cigányok megtámadják őket.
De ez kell ide? Hogy ebben a kis 80%-os cigány faluban ne lehessen nyugodtan, közbiztonsággal kimenni az utcára? Én mindig biciklivel járok a faluban, mert gyorsabb vagyok, ha rám támad egy cigánybanda (mert már majdnem volt ilyen), és el tudok húzni a helyszínről. Másrészt meg nem tudnak az utcán leköpni, mert megfordulok, felgyorsulok legalább 20-ra, és úgy hátba rúgom a tetves cigányt, hogy elszakad a gerincvelője. ÉN NEM HAGYOM MAGAM! EZT KÉNE A RENDŐRÖKNEK IS! Ha a cigányok vernek magyart, akkor is a magyar a hibás, mert nagyobb sebesülést okozott a cigánynak, mint amilyet ő szenvedett el. És a magyart tartóztatják le a rendőrök. Már ők is be vannak sz*rva a cigányoktól (tisztelet a kivételnek).
Tehát én leginkább a cigány probléma miatt szavaznék a Jobbikra! Biztos jobb lenne velük az ország!
Aki nem Jobbikos, az most olvassa végig és gondolkozzon el róla, hogy mit írtam!
MAGYAROK! KITARTÁS!
Ezt a marhaságot honnan veszed, hogy velük nem csinálnak semmit?
Ha megvernek és be tudod bizonyítani, hogy ők voltak, akkor ugyan úgy leültetik őket...
Felmerül az fordított esetben is.
Csak mivel gyakoribb a többség nem is foglalkozik vele.
De cigány is ver meg cigányt és magyar is magyart, csak ezek sem érdekesek a média szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!