Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaztok? Jobbik? DK? LMP?

Kire szavaztok? Jobbik? DK? LMP?

Figyelt kérdés
(a többiekre gondolom nem hisz már (bizonyítottak)

2012. dec. 19. 03:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
71%
Kétfarkú kutyapárt.
2012. dec. 19. 15:59
 22/45 anonim ***** válasza:
47%

19

Szerintem nincs igazad, mint ahogy annak a rengeteg embernek sem volt, akik 2010-ben az MSZP ellen szavaztak. lassan rá kéne jönni erre...

2012. dec. 19. 17:42
 23/45 anonim ***** válasza:
40%

24

De hát világválság volt, könyörgöm... Nagyon torz ez a szemlélet...

2012. dec. 19. 18:33
 24/45 anonim ***** válasza:
71%
2002-től 2010-ig? Tényleg?
2012. dec. 19. 18:39
 25/45 anonim ***** válasza:
Még nem tudom pontosan. Majd addigra kiderül!
2012. dec. 19. 20:05
 26/45 anonim ***** válasza:
37%

"De hát világválság volt, könyörgöm... Nagyon torz ez a szemlélet..."

Akkor mégsem dübörgött a pannon puma? Eeek szerint ezért kellett már 2008-ban is az IMF-nél "dübörögni", hitelért az ajtón!

2012. dec. 19. 20:07
 27/45 anonim ***** válasza:
39%
Egyikre sem. Mert senki sem tudja helyrehozni ezt az országot már.
2012. dec. 20. 01:45
 28/45 anonim ***** válasza:
94%

"Kormányon valóban nem, de nézd csak meg, kik alkotják. az LMP kemény magját. A legnagyobb jóindulattal sem hatalomszüzek."

Érdekes állítás.

Sorold fel kérlek a "kemény mag" tagjait, a volt párthovatartozásokat és a párttisztségeket!

Előre is köszi!

(Ha nem írnál véletlenül: kellemes ünnepeket!) ;-)

2012. dec. 20. 09:14
 29/45 anonim ***** válasza:
94%
Ja és valami bizonyítékul valami hiteles linket is passzolhatnál - tehát ne kuckucin-fost! :)
2012. dec. 20. 09:17
 30/45 anonim ***** válasza:
55%
JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM. Hazaszerető magyar vagyok. A többire az szavaz aki nem ismeri őket vagy a Jobbikot. A média nagyon erősen nyomatja, hogy a jobbik csak gyűlöletet tud kelteni meg, hogy nincs programja ellenben a Jobbiknak van a legnagyobb programja és a gyűlöletkeltésről annyit, hogy ha valaki rosszat akar nekem az ellen felszólalok és védem azt amit képviselek. Ha valaki rosszat akar Magyarországnak (vagy jót akar magának de az rossz Magyarországnak) akkor felszólalnak. Ezért hálás vagyok. Ha megint Bajnai lenne vagy a Fidesz vagy a libsik akkor folytatódna az ország termőföldjének és vízkészletének kiárusítása ami sajnos most is tart mivel az álhazafi fidesz van kormányon. A Jobbik többet foglalkozik szociális kérdésekkel mint az mszp ami nagy jóakarónak mondja magát még mindig az eddigi tetteik ellenére, szóval összefoglalva AKI MAGYAR VELÜNK VAN!
2012. dec. 21. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!