Miért van az, hogy a baloldal azt mondja a Fidesz 2 év alatt tönkre tette az országot és, hogy ők (pl. : MSZP) kivezetnék az országunkat az adóságokból és jobb életkörülményeket teremtenének?
Figyelt kérdés
Amikor 8 évig volt a kezükben a kormányzás,és az emberek életkörülményeit egyre csak nehezítették.Akkor nem tudtak segíteni sőtt csak romboltak most meg igen? Szánalmas emberek.Például a libás Bajnai aki miatt több ember lett öngyilkos,mert mindenüket elvesztették miatta. Olyan cégeket alapítottak az édesapjával amiknek az élettartama egy év volt. A hasznot behúzták rajta aztán a következő évben megin alapítottak egy céget és így tovább amég csak tehették. Miárt van olyan amber aki még mindig hisz ezekben az aljas csalókban?2012. nov. 18. 13:32
11/15 anonim válasza:
Mert ez az ellenzék dolga. Kritizálni az éppen regnáló kormányzatot.
Aki meg mutogat a másikra az már komolytalan. Mind a két párt úgy intézi a dolgait, hogy az alacsony fizetésű embereknek a luxus nélküli megélhetése lehetőleg mindig bizonytalan legyen. Ezt az opciót fenntartják.
Mindegy mit mondanak. A cselekedeteik ebbe az irányba mutatnak.
Ezt már 23 éve játszák. Nem változik semmi.
Ökörköri
12/15 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz, hogy szerinted a Fidesz jó irányba halad. Az országgal nem tesz jót. Ne a libás áldozatait számold, hanem az öngyilkos devizásokat, akik nagyságrendekkel többen vannak. Jaaa, hogy hitel, meg fujj bankok? Ki is mondta? :3 szoba, 3 gyerek, 4 kerék? Ismerős? És ki adósítja el a fiatal egyetemistákat diákhitellel? Fujj hitel... Ébresztő ember! Hú de vastagon tudnám még ragozni..... :-((((
13/15 anonim válasza:
A hitel nem kötelező,és mikor-kik vezették be a diákoknak,devizásoknak?Egy felnőtt ember talán feltudja mérni meddig nyújtózkodjon,nem igaz?
14/15 anonim válasza:
"Egy felnőtt ember talán feltudja mérni meddig nyújtózkodjon,nem igaz?"
Akinek nincsen pénze, az ne is tanuljon, igaz? Maradjon csak otthon, kapálni...
15/15 anonim válasza:
én is egyetemista vagyok hitel nélkül ösztöndíjból és munkából tartom el magam ... Elhiszem hogy nehéz találni munkát, de nem lehetetlen. Pesten is tanultam. Ott meg ne panaszkodjon senki, mert ott még meló is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!