Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki meg tudja mondani,...

Valaki meg tudja mondani, hogy miért szeressem az MSZP?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy költői a kérdés, de ez a kisebbségi párt irányítja az országot abban a hitben, hogy végig kell csinálniuk a 4 éves ciklust. A tetteik alapján kérdezem, hogy miért?
2009. aug. 12. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Ezért a sok "jó" dologért lehet szeretni az MSZP-t:

2002 óta:

-Megduplázódott Magyarország államadóssága.

-Megduplázódott a munkanélküliség.

-Megduplázódott a létminimumon élők aránya.

-Megduplázódott a gyógyszerkassza hiánya.

-Csökkentek a reálbérek és nőttek az árak.

-Csökkent a házasságkötések és nőtt a válások aránya.

-Csökkent a születések és nőtt a halálozások száma.

-Csökkent a népesség.

-Nőtt az államháztartási és költségvetési hiány.

-Nőtt a korrupció

-Csökkent a fogyasztás

-Kevesebb a kutatás-fejlesztésre fordított pénz

-.....és még lehetne sorolni....

[link]

Szóval aki még az MSZP-re szavaz az vagy fanatikus kisnyugdíjas vagy semmiféle politikai affinitással nem rendelkező ember lehet.

2009. aug. 13. 11:46
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

Azért szavaznak rá, mert a fiatalságukban ők voltak a "mieink".

Ebben éltek, ehhez szoktak hozzá anno.

De hogy miért nem gondolnak arra, hogy munkahelyek és fiatalok nélkül nem lesz nyugdíjuk, azt nem értem.

2009. aug. 13. 12:49
 13/19 ceri ***** válasza:
63%

Kedves 11:46

Elfelejted azokat akik most is benne vannak a szabad rablásban + rokonság, családtagok akik szintén potenciális MSZP szavazók. Ezeken kívül ott vannak még a "még nem 80 éves" és hozzá hasonló, aki azt hiszi, hogy ( mivel az MSZP az MSZMP utódja ) ezért ez egy baloldali párt. Holott az MSZP-t megalakítók pontosan azért váltak ki az anyapártból mert valójában semmi közük nem volt a kommunista eszmékhez, hanem szimplán a karrierjük egyengetése miatt árulták el a hazájukat. Most is ezt teszik, csak most nem a SZU a megrendelő.

Hogy ezt miért nem akarják felismerni az "én még nem vagyok 80 éves" és társai?

Nem tudom. Racionális magyarázat nincs. Nagyon sokan nem tudják felfogni, hogy nem babra megy a játék. Nekik a választás annyi, mint 2 idióta közül mondjuk Győzikét választani. A világból csak ennyit látnak. Meg sem tudják ítélni azt, aki vagy ami meghaladja ezt a szintet. És ez nem korfüggő, bár vitathatatlan, hogy az öregség nem csak fizikai leépüléssel jár, de eltekintve az utolsó 1-2 évtől az öregek sem hülyébbek az átlagnál. Az MSZP hatalomban tartása tükrözi az egész társadalom mentális állapotát.

2009. aug. 13. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Miko' aztat mongyák gyün viktorkirály és megment rászavazoool.

Nahát amikor azt mondják, hogy mszp ad neked sok pézt, akkor rászavazoool.

Aztán azt mondják a jobbik megszabadííít akkkor rászavazoool.

Me' buta vaaagy.

Azért szavazz, amiben hiszel, és azért, amit magadénak érzel. Van aki ezt csinálja.

Vagy nem megy el szavazni, de az a legrosszabb amit tehet.

2009. aug. 13. 14:37
 15/19 anonim ***** válasza:
25%

Ja, pl azért mert kivezeti az országot a válságból. Ezt nem én mondom, hanem sok külföldi szakértő, meg az imf is.

Vagy pl azért mert átlagfizuval évente 90 000-rel viszek haza többet, pedig semmi közöm hozzájuk...

Nekem ez tetszik.

2009. aug. 13. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

Már megint egy nem is tudom hová tegyem sztereotíp a sajtóból folyatott valami , aminek annyian bedőltek!

Értsük meg már végre hogy nem az a pénz okozta a gondot amit kiosztott az MSZP kormány !!

Meggymag nagyon is jól tudta hogy mit csinál mert beszélni nem tud de nem hülye!!!

Simán belefért volna a büdzsébe a nyugdíj és bér emelés ha

............ és itt van az eb elásva!!!

Ha a balanszt megtudja lépni megymag az az leépíti a mérhetetlen korruptciót amiben az SZDSZ járt az élen.

Ezért kellett lepattannia!

Ha nem ez a politikai rabló akcentus uralkodna 20 éve ami a mai napig akkor a minimálbér simán lehetne

min 120-140 000 Ft, és az átlag termelői szférás

250-300 000-. Ez csak népámítás hogy miattunk van minden. ja persze nettóban értve, mert teljesen másak lennének az adók is.

Ébresztőőőőőő! Egy Debreceni jobbikos.

2009. aug. 18. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Mocskos kampány lesz a részükről az áprilisi választásokkor. De az EP-ből ítélve valószínűleg 20% alatt lesznek. Ami nem lenne baj.. :) De ezt ők is tudják. Már csak az agymosott emberek, és az elmebetegek hisznek a maszopban.
2009. aug. 27. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

Mert ez a sok birka megtűri őket.

Beszopják,amit a néphülyítő szajkóz nekik nap mint nap(tévéfüggők,az az istenük,ha abban mondanak valamit,az szentírás),így könnyű őket manipulálni.

2009. szept. 5. 06:49
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem aki még szereti a maszopot az súlyosan beteg! Nyak felett.
2009. szept. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!