Valaki meg tudja mondani, hogy miért szeressem az MSZP?
Ezért a sok "jó" dologért lehet szeretni az MSZP-t:
2002 óta:
-Megduplázódott Magyarország államadóssága.
-Megduplázódott a munkanélküliség.
-Megduplázódott a létminimumon élők aránya.
-Megduplázódott a gyógyszerkassza hiánya.
-Csökkentek a reálbérek és nőttek az árak.
-Csökkent a házasságkötések és nőtt a válások aránya.
-Csökkent a születések és nőtt a halálozások száma.
-Csökkent a népesség.
-Nőtt az államháztartási és költségvetési hiány.
-Nőtt a korrupció
-Csökkent a fogyasztás
-Kevesebb a kutatás-fejlesztésre fordított pénz
-.....és még lehetne sorolni....
Szóval aki még az MSZP-re szavaz az vagy fanatikus kisnyugdíjas vagy semmiféle politikai affinitással nem rendelkező ember lehet.
Azért szavaznak rá, mert a fiatalságukban ők voltak a "mieink".
Ebben éltek, ehhez szoktak hozzá anno.
De hogy miért nem gondolnak arra, hogy munkahelyek és fiatalok nélkül nem lesz nyugdíjuk, azt nem értem.
Kedves 11:46
Elfelejted azokat akik most is benne vannak a szabad rablásban + rokonság, családtagok akik szintén potenciális MSZP szavazók. Ezeken kívül ott vannak még a "még nem 80 éves" és hozzá hasonló, aki azt hiszi, hogy ( mivel az MSZP az MSZMP utódja ) ezért ez egy baloldali párt. Holott az MSZP-t megalakítók pontosan azért váltak ki az anyapártból mert valójában semmi közük nem volt a kommunista eszmékhez, hanem szimplán a karrierjük egyengetése miatt árulták el a hazájukat. Most is ezt teszik, csak most nem a SZU a megrendelő.
Hogy ezt miért nem akarják felismerni az "én még nem vagyok 80 éves" és társai?
Nem tudom. Racionális magyarázat nincs. Nagyon sokan nem tudják felfogni, hogy nem babra megy a játék. Nekik a választás annyi, mint 2 idióta közül mondjuk Győzikét választani. A világból csak ennyit látnak. Meg sem tudják ítélni azt, aki vagy ami meghaladja ezt a szintet. És ez nem korfüggő, bár vitathatatlan, hogy az öregség nem csak fizikai leépüléssel jár, de eltekintve az utolsó 1-2 évtől az öregek sem hülyébbek az átlagnál. Az MSZP hatalomban tartása tükrözi az egész társadalom mentális állapotát.
Miko' aztat mongyák gyün viktorkirály és megment rászavazoool.
Nahát amikor azt mondják, hogy mszp ad neked sok pézt, akkor rászavazoool.
Aztán azt mondják a jobbik megszabadííít akkkor rászavazoool.
Me' buta vaaagy.
Azért szavazz, amiben hiszel, és azért, amit magadénak érzel. Van aki ezt csinálja.
Vagy nem megy el szavazni, de az a legrosszabb amit tehet.
Ja, pl azért mert kivezeti az országot a válságból. Ezt nem én mondom, hanem sok külföldi szakértő, meg az imf is.
Vagy pl azért mert átlagfizuval évente 90 000-rel viszek haza többet, pedig semmi közöm hozzájuk...
Nekem ez tetszik.
Már megint egy nem is tudom hová tegyem sztereotíp a sajtóból folyatott valami , aminek annyian bedőltek!
Értsük meg már végre hogy nem az a pénz okozta a gondot amit kiosztott az MSZP kormány !!
Meggymag nagyon is jól tudta hogy mit csinál mert beszélni nem tud de nem hülye!!!
Simán belefért volna a büdzsébe a nyugdíj és bér emelés ha
............ és itt van az eb elásva!!!
Ha a balanszt megtudja lépni megymag az az leépíti a mérhetetlen korruptciót amiben az SZDSZ járt az élen.
Ezért kellett lepattannia!
Ha nem ez a politikai rabló akcentus uralkodna 20 éve ami a mai napig akkor a minimálbér simán lehetne
min 120-140 000 Ft, és az átlag termelői szférás
250-300 000-. Ez csak népámítás hogy miattunk van minden. ja persze nettóban értve, mert teljesen másak lennének az adók is.
Ébresztőőőőőő! Egy Debreceni jobbikos.
Mert ez a sok birka megtűri őket.
Beszopják,amit a néphülyítő szajkóz nekik nap mint nap(tévéfüggők,az az istenük,ha abban mondanak valamit,az szentírás),így könnyű őket manipulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!