Hogyan legyek politikus?
Ez nagyon költői kérdés. Arról lenne szó, hogy 15 éves vagyok, gimnazista és politikus szeretnék lenni. Matematikából jó vagyok (Országos 2.), történelmet is szeretem és legfőképpen segíteni az embereknek! Hol induljak el? Mit csináljak?
Most jelenleg a magyar történelmet tanulmányozom, mert az alapvető, hogy tudnom kell. Legalábbis én tudni szeretném. (még ha sok politikus nem is ismeri és nem tiszteli..) Azt akarom, hogy minden magyar emberen tudjak segíteni és a pénz jó célokra fordítsuk, nem végkielégítés, több milliárdos bútor stb.
Még annyit, hogy a JOBBIK és FIDESZ között vagyok valahol. MSZP-sekhez semmiféleképpen nem szeretnék hasonlítani.
Vannak elképzeléseim, de ez 15 évesen kevés, még sokat kell tanulnom.
Milyen egyetemre menjek? Mikor lépjek be egy pártba? stb. Ami csak eszetekbe jut és ezzel nagyon sokat segítenétek.
Köszönöm szépen.
Üdv!
Én 14 éves vagyok és ugyszintén politikus akarok lenni én konzervatív ember vagyok közép jobb vagyis én is most a Fidesz és a Jobbiknak adom az igent remélem a jövöben a parlamentben a fontos dolgokat megvitathatjuk!
Tisztelettel: Bartos Máté
Tanuld szerintem 1914-től napjainkig a történelmet .
Ajánlom a Fidelitas-t , az a Fidesz csak a fiatalabbaknak 18 év fölött . Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!