Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan legyek politikus?

Hogyan legyek politikus?

Figyelt kérdés

Ez nagyon költői kérdés. Arról lenne szó, hogy 15 éves vagyok, gimnazista és politikus szeretnék lenni. Matematikából jó vagyok (Országos 2.), történelmet is szeretem és legfőképpen segíteni az embereknek! Hol induljak el? Mit csináljak?

Most jelenleg a magyar történelmet tanulmányozom, mert az alapvető, hogy tudnom kell. Legalábbis én tudni szeretném. (még ha sok politikus nem is ismeri és nem tiszteli..) Azt akarom, hogy minden magyar emberen tudjak segíteni és a pénz jó célokra fordítsuk, nem végkielégítés, több milliárdos bútor stb.

Még annyit, hogy a JOBBIK és FIDESZ között vagyok valahol. MSZP-sekhez semmiféleképpen nem szeretnék hasonlítani.

Vannak elképzeléseim, de ez 15 évesen kevés, még sokat kell tanulnom.

Milyen egyetemre menjek? Mikor lépjek be egy pártba? stb. Ami csak eszetekbe jut és ezzel nagyon sokat segítenétek.

Köszönöm szépen.

2009. aug. 11. 20:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Ha fideszes akarsz lenni készülj fel, hogy -legalább is kezdetben- nagyon sok önkéntes munkát kell vállalod pl. pl. plakátozás, kopogtató cédula gyűjtés stb. Ha politikussá akarsz válni azt ne azért tedd, mert vonz a pénz és a hatalom, hanem azért mert ki akarsz állni egy ügy érdekében.

Szerintem -persze ha fideszes akarsz lenni- elősző keresd meg a helyi Fideitas

2009. aug. 12. 19:27
 22/34 anonim ***** válasza:
51%
folyt köv. Szóval keresd fel a helyi Fidelitas csoportot: Velük elmehetsz bulizni meg szórakozni, majd segíts be a kampányba náluk, aztán a többi már megy a magútján.
2009. aug. 12. 19:30
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de úgy érzem a Jobbiknak több ügye van, ami mellett kiállhatnék.
2009. aug. 12. 22:18
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó hogy 15évesen ilyeneken jár az agyad. Nekem a magyar tanár azt szokta mondani: a fiatalság lázad,(ami érthető is) a világot nem 70évesen kell megváltani,hanem míg fiatal az ember. Nem szó szerint mondja ezt,azért sem idéztem. Nekem is megfordult a fejemben ilyesmi,de nem menne szerintem. Amíg nem leszek olyan okos mint egy ház,addig meg se próbálom (én egy átlagos munkás ember szeretnék lenni,családostul) Addig is művelődöm!

Sok sikert!

(ha nem MSZP-s vagy,akkor az már jó jel!)

17F

2009. nov. 15. 18:06
 25/34 anonim válasza:
0%
LOPJ ÉS HAZUDJ...
2009. dec. 7. 10:16
 26/34 anonim válasza:

Előző válaszoló igazad van!

Kérdező én is 15 vagyok és politikus akarok lenni természetesen csakis a Jobbik és jobb ha a Fidesz a fiatalságra is odafigyel mert nagyon de nagyon sok fiatal Jobbik párti legalább is az én ismeretségi köröm kb 99% (iskolában is). Sok sikert remélem Jobbikos leszel és ha minden jól megy talán mind a ketten párttagok leszünk :)

2012. dec. 17. 18:36
 27/34 anonim válasza:
Mármint a Jobbikos válaszolónak!
2012. dec. 17. 18:37
 28/34 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok és 16tól kezdve a jobbiknál aktivizálódni fogok.
2013. aug. 1. 22:32
 29/34 anonim válasza:
100%
Mire jutottál? Így röpke 6 év után?
2015. ápr. 16. 15:26
 30/34 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék! Én voltam a 4. válaszoló. :)
2015. ápr. 16. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!