Szerintem értelmes választ tőlük kapnál erre, nem? :D
Ha csak egy illetékesük erre nem kóricál, aminek azért olyan lottó kettes esélye van.
Ott, ahol az előző írta, avagy megkeresed a területileg illetékes helyi szervezetet.
Egészségedre!
Kérdező: ha komolyan érdekel téged, akkor miért nem nézed meg az LMP honlapját?
Ha a pártról alkotott vélemények is érdekelnek téged, akkor jó helyen jársz, ha már itt tetted fel a kérdésedet.
#2 Hát nagyon jót derültem, köszi!
Néhány hónapja még az LMP egyik, néhány budapesti kerületét magába foglaló területi szervezetének voltam a hálózatépítő koordinátora, így azt hiszem (még mindig) "illetékesnek" mondhatom magam. Szóval "szerencséje van" a kérdezőnek, bár nem tudom hogy lottó kettest, vagy ötöst akartál írni, mert a kettes elég gyakori. :D
Kedves Kérdező!
Én is azt javaslom, hogy [link] alatt keresd ki a területednek megfelelő koordinátort, és jelentkezz nála, de a kérdéseidre is szívesen válaszol. Másik lehetőség az, hogy itt jelentkezel: [link]
Ha valami kérdésed van még hirtelen, bátran írj nekem privátban!
Ajánlom, hogy a lehetmas.hu jobb oldalán látható eseményeket is, menj el a neked szimpatikusokra, mert ez is alkalmat ad arra, hogy jobban megismerkedj párttagokkal, szimpatizánsokkal, bizonyos fokig a párttal, és nagyon érdekesek hasznosak is szoktak lenni.
Érdemes jelentkezni a Facebookon is:
Az LMP YouTube csatornája (amire szintén fel lehet iratkozni, és érdemes nézni, mert itt lehet a parlamenti munkájukat igazán megismerni):
http://www.youtube.com/user/lehetmas?feature=results_main
Az LMP története:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!