Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tènyleg gyàmugyi...

Timike26 kérdése:

Tènyleg gyàmugyi engedèly kell a tartossan kulfoldon tartozkodàshoz kiskoruval?

Figyelt kérdés
kissè bonyolult a tortènet:Mo èltem,szuletett kèt fiam,nem voltam hàzas,a fiuk a nevemen voltak.kijottem kulfoldre,majd fèrjhez mentem,a pàrom a nevère vette a fiukat.mivel kulfoldon èlunk,ès most olvastam valami cikkben hogy a kulfoldre koltozèshez kell a gyàmugyi engedèly,èn nem kèrtem engedèlyt,viszont a pàrom magyarorszàgon irta alà az apasàgit,ès senki nem szolt semmit hogy bàrmi màs kène.
2012. júl. 26. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, hivatalosan kell. De ez egy EU belépés előtti törvény... és ahogy hallottam, van akit szivatnak vele, van akitől meg nem kérték. Mindjárt keresek linket, ott is erről van szó és van egy hivatalos válasz is...
2012. júl. 26. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ebben benne van egy levél a gyermekvédelmi és gyámügyi hatóságtól is.

Amúgy meg ha megtalálnak és kérik akkor ráérsz emiatt aggódni, addig nem kell foglalkoznod vele.

2012. júl. 26. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
1 ève voltam otthon,vittem az igazolàst hogy a fiam jàr iskolàba.azt mondta a gyàmugyis csaj,hogy neki nem kell ez a papir/ergo:lesza@om hogy hova,mièrt,meddig koltoztetek/mondjk ja,majd ha akarnak valamit,megkeresnek
2012. júl. 26. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Á, akkor hagyd. Ha akarnak valamit majd keresnek.

Ezt az EU belépés előtti törvényt is az egyik ügyintéző betartja, a másik nem. Hallottam olyanról akiket szivattak mindenféle igazolás miatt (mint a linkelt blogot írót is), volt aki meg simán kijelentette a gyereket és békén hagyták.

2012. júl. 26. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A mélyen tisztelt gyámhatóságok inkább a magyar gyerekkel törődnének,meg azzal,hogy az alkoholista családokból kiemeljék őket.Számtalan esetet láttam hallottam,hogy kisgyerekek milyen állat szülők mellett élnek,ellenőrzés nélkül.
2012. júl. 26. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
5: na igen, de azzal meló van, meg nem is mernek ott családlátogatást tenni, könnyebb sz.vatni a jogkövető, becsületes állampolgárokat, akik tényleg a gyerek javát akarják és igyekeznek betartani a törvényeket.
2012. júl. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!