Skizopanik kérdése:
Ha otthon elkovettem egy buncselekmenyt, amiatt korozhetnek kulfoldon? Kijohetnek ertem? Vagy az itteni hatosagok is korozni fognak ha otthon is?
Figyelt kérdés
Elvileg onbiraskodas a vad, megneztem a police.hu-t de ott nem vagyok a korozesi listan.Vagy attol meg korozhetnek?2012. júl. 18. 14:00
1/2 anonim válasza:
a körözési listán a 100 legkeresettebb bűnöző van fent, nyilván Te sem gondolod, hogy mindössze 100 bűnöző mászkál köztünk, a többi mind a hűvösön ül. Persze, hogy kőrözhetnek, nyilván hallottál már a nemzetközi elfogatóparancsról.
2/2 anonim válasza:
"Ha otthon elkovettem egy buncselekmenyt, amiatt korozhetnek kulfoldon? "
Igen.
"Kijohetnek ertem?"
A rendőr csak az országhatáron belül intézkedhet, kívül semmivel sincs több joga.
"Vagy az itteni hatosagok is korozni fognak ha otthon is?"
Ha nemzetköözi elfogató-parancs van ellened, akkor az adott ország rendőrsége előállíthat, és ha a kiadatásodat kéri a magyar rendőrség (és van kiadatási egyezmény az adott országgal), akkor átadnak a magyar hatóságoknak.
"Elvileg onbiraskodas a vad, megneztem a police.hu-t de ott nem vagyok a korozesi listan.Vagy attol meg korozhetnek?"
Igen. Többezer embert köröznek kb folyamtosan, nincs fent mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!