Mire való ez az állandó egymásra mutogatás és gyűlölködés? Miért nem fognak össze a pártok mindenféle személyeskedés nélkül?
Ha minden pártból közös erővel kiválasztanák azokat a pontokat, amik a legjobban a dolgozó,adózó magyar állampolgárok számára, és együtt tökéletesítenék, talán fel lehetne építeni egy olyan országot, ahol jól érzik magukat a kisemberek is. És nem utolsó sorban jó példát is mutatnának az egymásra mutogató zsidózó,nácizó,cigányozó,fasisztázó...stb. népnek....
Nagyon fáj, hogy pusztán azért, mert az egyik párt programját és eszméit közelebb érzem magamhoz, egyből rám süt a másik oldal egy olyan bélyeget, ami a legtávolabb áll tőlem. De gondolom ezzel sokan vannak így amásik oldalon is. Elég lenne csak egyszer békejobbot nyújtani a másiknak...de én hiába próbáltam eddig, mindig csak visszautasítást kaptam és a szokásos jelzőket :(
1 a pixis hatalma.
2 mert nagyon távol esnek egymástól az elképzeléseik.
3 Pld
Többen lakunk egy lakásban amit a szüleink bérelnek(mi)
az valaki mindent "elkúr"a másikunk mindent ellop , és te
aki kúrtál is meg loptál is de csak annyit hogy apuéknak ne fájjon bevállalnád hogy közös legyen a felelősség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!