Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az 59 éves dr. Varga István...

Az 59 éves dr. Varga István miért nem gondolja át alaposan a mondanivalóját, mielőtt beszél?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 19:34
 1/7 A kérdező kommentje:

Azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak". – mondta hétfő éjjel a Parlamentben.

A nagy létszámú családtól (családban) megszűnik a hajlam a brutalitásra? Ugyan! Éppen hogy a sokgyermekes családokban fordul elő gyakrabban, hogy a férj, élettárs az asszonyt és a gyerekeket is bántalmazza.

Nagy sületlenség lehetett az a hozzászólás, ha még a pártja is elhatárolódik Tőle!!!

2012. szept. 11. 19:41
 2/7 Sz1u ***** válasza:
74%

Kérdező!

"Az 59 éves dr. Varga István miért nem gondolja át alaposan a mondanivalóját, mielőtt beszél?"

Hofit idézem:

"Azért föl kéne már ébredni, hogy mindig a fejétől büdösödik a láb... ja, a lábfejétől, persze."

Pista bátyánk úgy volt vele, ha a Nagyvezír mondhat nap, mint nap oltári nagy baromságokat, akkor ő is megpróbálja. Legalább most már az ő nevét is megtanultuk.

2012. szept. 11. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
az eszedbe sem jutott, hogy komolyan gondolja? hogy komolyan ezt gondolja? hm?
2012. szept. 11. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"az eszedbe sem jutott, hogy komolyan gondolja? hogy komolyan ezt gondolja? hm?"

Dehogynem. Fideszesről én is többször hittem már, hogy ekkora baromságot nem mondhat komolyan, de mindig az ellenkezője bizonyosodott be.

2012. szept. 11. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagy eséllyel komolyan gondolta. Vannak sejtéseim, hogyan "nevelhette" fel a gyerekeit. Nem mondom, hogy nyissuk meg az efféléknek újra az OPNI-t, kár lenne azért a szép épületért...
2012. szept. 11. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Az ki ?
2012. szept. 18. 07:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos vagyok, de nem pszichiáter. Pedig Vargának az kellene. Ilyen baromságot, hogy minél többet szülsz annál kisebb a családon belüli erőszak kockázata - ez a gondolkodás elmebeteg. Meddőségekkel foglalkozok. Van olyan betegem, akinél a 4. gyereket is összehoztuk az anya kívánságára, majd a férje elhagyta mindannyiukat. Miután jól megrugdosta a feleségét. 1982-ben Kiskunfélegyházán ötösikrek születtek (pontosabban a Szabolcs utcában születtek, de félegyháziak voltak). A férj 3 hónap után hatalmas botrányok közepette lelépett (azidőtájt Félegyházán voltam szülész, szemtanú vagyok). Nem tudom, Varga "úr" miről beszél, de hogy iszonyúan nagy bunkó az biztos. "Madarat tolláról...." Ez a FIDESZ. Erre szavaztatok. Megint rájuk fogtok? Aki igennel válaszol, annak csak gratulálni tudok.
2012. szept. 18. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!