Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz-ellenzők miért nem...

A Fidesz-ellenzők miért nem értik meg, hogy azt a szintű állami gondoskodást, amit az MSZP csinált 8 évig, nem tudta az ország önerőből finanszírozni, mert nincs akkora gazdasága és annyi pénze, mint a nyugati országoknak?

Figyelt kérdés
És éppezért most pár év szenvedésre van szükség, ami alatt az állam pénzt gyűjt, hogy aztán újra jól élhessünk, de ezúttal nem felvett hitelekből, hanem önerőből egy erősebb gazdasággal, egy gazdagabb országban?

2012. aug. 9. 22:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
pctrs.network.hu/clubblogpicture/9/6/_/96707_678076833_big.jpg
2012. aug. 10. 07:35
 22/40 Andizsuzsi ***** válasza:
80%
Én Fidesz-ellenző vagyok, hogy a te szavaiddal éljek, ennek ellenére a kérdéseddel egyet értek. A fejtegetéseddel viszont nem. Mit gyűjt a Fidesz? Gyakorlatilag már mindent elköltöttek, amit lehetett. Nem a felvett hitelekkel van baj, a hitel nem ördögtől való, csak a gazdaság fejlesztésére kellene fordítani, nem mindenféle látszatintézkedésekre.
2012. aug. 10. 08:18
 23/40 Sz1u ***** válasza:
85%

Kérdező!

"mert nincs akkora gazdasága és annyi pénze, mint a nyugati országoknak"

Teljes mértékben igaz! De emlékezzél, hogy ki is ígért anno pl. 14-ik havi nyugdíjat (és főleg, hogy miből és miért)?!

Arról már nem is beszélve, hogy ez az elmúlt két év már simán felér az "emútnyócév" rombolásával.

2012. aug. 10. 09:25
 24/40 anonim válasza:
100%

Nos kérlek:

A fidesz 2 éve van kormányon.igaz?Igaz.

Azt mondták AMINT kormányra kerülnek béremelés lesz.Így lett?Nem.

Hitler mit mondott a II.világháborúban?Harcolni fogunk a hazáért!

A Fidesz mit mond?Harcolni fogunk a hazáért!

Az adók növekednek,de ahelyett hogy gyűlne a pénz,csökken.

Hitel nélkül nem lehet államot építeni.Önerőből nem fog menni,örüljünk ha a tartozásainkat ki tudjuk fizetni.Nagyjából 100 évre tippelem mire elfogynak a hiteleink.8 évig el***** az MSZP.300-350 Ft volt a benzin az MSZP idejében.Ezt 8 év alatt hozta össze.Most 400-450 FT.2 ÉV ALATT 100 FT-tal nőtt a benzinár,míg az MSZP idejében 8 év alatt nőtt ennyivel.Ja és az MSZP idejében volt a világválság. Na erre varrjál gombot.Fogadok,most magyarázkodni fogsz,de fogadd el,ez így van.Nézz több ATV-t.

2012. aug. 10. 09:45
 25/40 anonim ***** válasza:
84%

"Arról már nem is beszélve, hogy ez az elmúlt két év már simán felér az "emútnyócév" rombolásával."

ami azt illeti már januárban többet pusztítottak mint a komcsik nyócév alatt

a fidesz semmit nem csinált még aminek bármilyen értelemben vett pozitív hatása lenne

a munkanélküliség nő-az államcsőd egyre közelebb

közben az orbán-matolcsy duó keményen tolja az arcába az LSD-t mert olyanokat mondanak,nyilatkoznak amit normális gondolkodás mellet lehetetlen

ne a viktorkád narancsos szemüvegével nézd a világot hanem gondolkodj a fejeddel

elvileg arra való

de ha neked a narancsos szájbarágós vágyálom fekszik nincs miről beszélni

2012. aug. 10. 09:46
 26/40 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon naiv lehetett az, aki csak azért szavazott a fideszre, mert azt mondták, h. lesz béremelés. Én érzem a változást, de nem a fizetésemen, eddig se emeltek rajta semmit most se változott most akkor sírjam vissza az mszp-t (minimálbéres nem érzi meg)?

Én azt értékelem pozitívan, h. oylan dolgokról beszélünk ami eddig tabu téma volt ( mindegy h. mi miatt lmp jobbik v fidesz 2/3 )az oka, de tény h. eddig ezekről beszélni se lehetett. szükség van a megújulásra és szerintem ez elindult ...

2012. aug. 10. 10:00
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyiket sem szeretem. Sem az MSZP-kormányt nem szerettem, csak a Fidesz-kormányt. Attól mert még az egyik rossz, nem biztos, hogy a másik jó. Csak a baloldaliak észreveszik, hogy rossz a Fidesz-kormány, és visszanézve persze hogy nem tűnik olyan rossznak az MSZP, mert a jelenlegi helyzethez mérik. A Fidesz-szimpatizánsok mindig azt nézik, milyen rossz volt az MSZP, és ezért azt hiszik, hogy akármi is van most az már csak jobb lehet.

De nem hiszem, hogy akár a 8 év alatt, akár most elégedettek lehetünk az ország gazdasági teljesítményével. Hiába gondolunk akármit fejben, ha a pénztárcánk üres, vagy szűkös...

2012. aug. 10. 11:47
 28/40 anonim ***** válasza:
16%

Inkább fizetem a horibilis adókat minthogy a Fidesz is azé vegyen fel hitelt, hogy bért emeljen... vagy adót csökkentsen...

Örüljetek amíg saját lábon állunk... és nem hitelezünk, mint a szociális társaink.

2012. aug. 10. 11:56
 29/40 anonim ***** válasza:
Ebben van vmi, így is mindent el adunk egy kis hitelért ... vmikor úgy is vissza kell fizetni
2012. aug. 10. 12:22
 30/40 Sz1u ***** válasza:
66%

11:56

"Örüljetek amíg saját lábon állunk... és nem hitelezünk, mint a szociális társaink."

Nem épp most hencegnek, hogy mennyi államkötvény fogy? Nem épp most kuncsorgunk az IMF-nél? Nem épp most rezgünk, hogy megkapjuk-e egyáltalán a soron következő (ill. maradék) kohéziós EU támogatást?

Hol állunk mi a saját lábunkon?

2012. aug. 10. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!