A Fidesz-ellenzők miért nem értik meg, hogy azt a szintű állami gondoskodást, amit az MSZP csinált 8 évig, nem tudta az ország önerőből finanszírozni, mert nincs akkora gazdasága és annyi pénze, mint a nyugati országoknak?
Kérdező!
"mert nincs akkora gazdasága és annyi pénze, mint a nyugati országoknak"
Teljes mértékben igaz! De emlékezzél, hogy ki is ígért anno pl. 14-ik havi nyugdíjat (és főleg, hogy miből és miért)?!
Arról már nem is beszélve, hogy ez az elmúlt két év már simán felér az "emútnyócév" rombolásával.
Nos kérlek:
A fidesz 2 éve van kormányon.igaz?Igaz.
Azt mondták AMINT kormányra kerülnek béremelés lesz.Így lett?Nem.
Hitler mit mondott a II.világháborúban?Harcolni fogunk a hazáért!
A Fidesz mit mond?Harcolni fogunk a hazáért!
Az adók növekednek,de ahelyett hogy gyűlne a pénz,csökken.
Hitel nélkül nem lehet államot építeni.Önerőből nem fog menni,örüljünk ha a tartozásainkat ki tudjuk fizetni.Nagyjából 100 évre tippelem mire elfogynak a hiteleink.8 évig el***** az MSZP.300-350 Ft volt a benzin az MSZP idejében.Ezt 8 év alatt hozta össze.Most 400-450 FT.2 ÉV ALATT 100 FT-tal nőtt a benzinár,míg az MSZP idejében 8 év alatt nőtt ennyivel.Ja és az MSZP idejében volt a világválság. Na erre varrjál gombot.Fogadok,most magyarázkodni fogsz,de fogadd el,ez így van.Nézz több ATV-t.
"Arról már nem is beszélve, hogy ez az elmúlt két év már simán felér az "emútnyócév" rombolásával."
ami azt illeti már januárban többet pusztítottak mint a komcsik nyócév alatt
a fidesz semmit nem csinált még aminek bármilyen értelemben vett pozitív hatása lenne
a munkanélküliség nő-az államcsőd egyre közelebb
közben az orbán-matolcsy duó keményen tolja az arcába az LSD-t mert olyanokat mondanak,nyilatkoznak amit normális gondolkodás mellet lehetetlen
ne a viktorkád narancsos szemüvegével nézd a világot hanem gondolkodj a fejeddel
elvileg arra való
de ha neked a narancsos szájbarágós vágyálom fekszik nincs miről beszélni
Nagyon naiv lehetett az, aki csak azért szavazott a fideszre, mert azt mondták, h. lesz béremelés. Én érzem a változást, de nem a fizetésemen, eddig se emeltek rajta semmit most se változott most akkor sírjam vissza az mszp-t (minimálbéres nem érzi meg)?
Én azt értékelem pozitívan, h. oylan dolgokról beszélünk ami eddig tabu téma volt ( mindegy h. mi miatt lmp jobbik v fidesz 2/3 )az oka, de tény h. eddig ezekről beszélni se lehetett. szükség van a megújulásra és szerintem ez elindult ...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyiket sem szeretem. Sem az MSZP-kormányt nem szerettem, csak a Fidesz-kormányt. Attól mert még az egyik rossz, nem biztos, hogy a másik jó. Csak a baloldaliak észreveszik, hogy rossz a Fidesz-kormány, és visszanézve persze hogy nem tűnik olyan rossznak az MSZP, mert a jelenlegi helyzethez mérik. A Fidesz-szimpatizánsok mindig azt nézik, milyen rossz volt az MSZP, és ezért azt hiszik, hogy akármi is van most az már csak jobb lehet.
De nem hiszem, hogy akár a 8 év alatt, akár most elégedettek lehetünk az ország gazdasági teljesítményével. Hiába gondolunk akármit fejben, ha a pénztárcánk üres, vagy szűkös...
Inkább fizetem a horibilis adókat minthogy a Fidesz is azé vegyen fel hitelt, hogy bért emeljen... vagy adót csökkentsen...
Örüljetek amíg saját lábon állunk... és nem hitelezünk, mint a szociális társaink.
11:56
"Örüljetek amíg saját lábon állunk... és nem hitelezünk, mint a szociális társaink."
Nem épp most hencegnek, hogy mennyi államkötvény fogy? Nem épp most kuncsorgunk az IMF-nél? Nem épp most rezgünk, hogy megkapjuk-e egyáltalán a soron következő (ill. maradék) kohéziós EU támogatást?
Hol állunk mi a saját lábunkon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!