Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz-ellenzők miért nem...

A Fidesz-ellenzők miért nem értik meg, hogy azt a szintű állami gondoskodást, amit az MSZP csinált 8 évig, nem tudta az ország önerőből finanszírozni, mert nincs akkora gazdasága és annyi pénze, mint a nyugati országoknak?

Figyelt kérdés
És éppezért most pár év szenvedésre van szükség, ami alatt az állam pénzt gyűjt, hogy aztán újra jól élhessünk, de ezúttal nem felvett hitelekből, hanem önerőből egy erősebb gazdasággal, egy gazdagabb országban?

2012. aug. 9. 22:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
54%
Hű de sötét fajta a fideszes..Most kezdd el megmagyarázni fityeszes érvekkel a szárnyvonal bezárásokat.Tudod,ami Gyurcsány legnagyobb nemzetrontó húzása volt.Kínlódj mi addig szórakozunk rajtad.
2012. aug. 9. 22:38
 12/40 anonim ***** válasza:
71%
most megfogtál .... sajnos nem ismerem gyurcsányt. ő is be akarta zárni a vonalakat? akkor mi a vita tárgya ?
2012. aug. 9. 22:46
 13/40 anonim ***** válasza:
63%
Igazi BIRKA!Az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország!Gratulálok!Gondolom az éhenhalás szélén vagy de akkor is Viktor nevét skandálod!
2012. aug. 9. 22:57
 14/40 anonim ***** válasza:
84%
A 9-es válaszoló magyarázza a lehetetlent.Ő az a fajta aki rohant leszavazni a vizitdíjat meg a tandíjat.Most mikor bevezeti a kedvenc kormánya szinte nemzeti hőstettről beszél.A vonalbezárások miatt Gyurcsány idején mentek zászlót lengetve,hogy megmentik a vasútjukat.Akkoriban is minden normális megértette,hogy azokon a vonalakon a kalauzon kívűl senki nem utazik.Ezek a szerencsétlenek sokat újraindítottak,most,hogy újra bezárták valahogy nem látni az akkori hőzöngő félhülyéket.Mindent kritikátlanul beszopnak.Kár,hogy ez a bőrünkre megy.Alig várom mikor fog tapsolni a buta fajta az 500 ft-os vizitdíjhoz..
2012. aug. 9. 23:00
 15/40 anonim ***** válasza:
11%

Én csak azt nem értem, hogy az ország 45-50% államadósságról a 8 év alatt 80% lett és 90-nél már csődnek minősül.

Most odaadják akármelyik pártnak 80%-ék államadósságal az országot, mégis hogy áljon meg saját lábon megszorítások és adók nélkül?

MSZP gondolkodása kicsit meglepő. Reálbért nővelt annó úgy hogy emiatt hitelt vett fel. Ilyen reakció után én őt a parlament ajtajába se engedném. Az a 7 év katasztrófa volt. (Bajnai már jófele ment..)

2012. aug. 9. 23:25
 16/40 anonim ***** válasza:
20%
Én még sok mindent nem értek, de akik egy sorból megmondják ki vagy mi vagy emberek, majd mindent megmondanak ...
2012. aug. 9. 23:28
 17/40 anonim ***** válasza:
60%
Persze magyarázhatok itt annak akinek a maximális végzettsége a 4 általános: 2 első 2 másod. Az soha nem fogja megérteni a felsőoktatás működését...
2012. aug. 9. 23:35
 18/40 anonim ***** válasza:
79%
Megrohanták a topicot a szellemileg alultáplált butagyökér fidesznyikek:)Megy a komcsizás ezerrel.Nem az a baj ha valaki sötét hanem az ha reklámozza is.Ezért szórakoztatóak a gondolkodásra képtelen birkák.A zsidózó tökdebil meg szót se érdemel..
2012. aug. 9. 23:50
 19/40 anonim ***** válasza:
19%
államira kerüljön be a krémje a hallgatóknak ez így van jól így helyes!
2012. aug. 9. 23:55
 20/40 anonim ***** válasza:
87%

Unalmas mar ez az emútnyócévezés... Amugy milyen állami szintű gondoskodás? Nem gondoskodtak senkiről de az adok sem voltak ilyen magasak...

Meg a 300ftos vizitdíj miatt pofazott a Fidesz pedig az jó ötlet volt, drága sem volt, most meg ok a tb-t emeltek kb duplájára... Most meg rosszabb az egészségügy mint az MSZP idején.

Aztán ott a tandíj fel volt háborodva Viktorka most meg ok szépen csendben megszüntettek az államis helyeket csomó szakon és a költségtérítést is jól felvittek.... És meg igy is gondolkozik a tandijon de 2008ban nagy volt a szaja megis...

Afat minek emelt? A benzint miert nem csökkenti? Minek találta ki a vezir az egykulcsos adót ha megnagyobb államháztartás hiány van miatta? Jahh hogy akkor viktorkaek többet visznek haza? Ahha értem... Mintamagyar az az ember.... Meg az IMF és az unió is ellenezte az egykulcsos adót...

Meg sem említettem a baleseti adót... Csak ugy tobbezret fizessek ki potyara meg a kötelező melle, aztán ha összetörik a kocsim mégsem fizeti ki az állam, de azért baleseti adózik...

Egy dolgozni nem kívánó réteget meg jól eltart a drága Pártod akik nem is magyarok.... Ennyit a nagyvezirrol...

Mielőtt le leszek kommunistazva csakis jobboldali vagyok, de nem jobbikos fideszes meg pláne nem, az MSZPt lmpt ruhellem mint az első kettőt is...

2012. aug. 10. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!