Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Támogatnátok egy olyan pártot,...

Támogatnátok egy olyan pártot, aminek a következő a programja vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

-Gazdasági és közéleti liberalizmus

-Kulturális forradalom bevezetése a vidék nyugatiasítására

-Multik támogatása, volt kis és középvállalkozóknak megfelelő munkahelyteremtés a multiknál

-Békepolitika Szlovákia és Románia felé, kulturális programok ahol magyarokat ismertetnek meg a szlovák és román kultúrával.

-Nagyobb USA barátság bevezetése

-Izrael barátság bevezetése, antiszemitizmus leverése

-Állam szerepének minimumra csökkentése, sok állami szolgáltatásnak multi kézbe adása

-Kapitalizmus köztudatban való népszerűsítése

-Kommunizmus ellenesség és szélsőjobboldal ellenesség

-Vallások, egyházak nem tiltva, de nem is támogatva

-Ateizmus és tudományra alapozott világkép népszerűsítése

-Vándorcigány életmód engedélyezése, hogy cigánysor helyett erdőben éljenek, vándorolgatva. De a bűnözésért ugyanolyan megtorlás, mint amit a fehér ember kapna ugyanazért a bűnért

-Programok, hogy az emberek ne nézzék le a homo és biszexuálisokat

-Nacionalizmus helyett világpolgári életszemlélet népszerűsítése

-Könnyűdrogok legalizálása

-Prostitúció legalizálása

-Államtól független gazdaság bevezetése

Távlati célok:

-EU-USA-Izrael-Japán-DélKorea-Ausztrália-ÚjZéland szövetség megalakítása, majd Föld-kormány megalakítása

2012. aug. 7. 20:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%

"Föld-kormány megalakítása"

(A háttérhatalom pont ezt akarja elérni úgyhogy:

Ha ez tényleg a te "ötleted", akkor tudom, hogy imádod a háttérhatalmat. De majd meglátjuk ki nevet a végén!

2012. aug. 7. 21:53
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Csak mellékesen jegyzem meg hogy a liberalizmus alapja a piaci verseny kikényszerítése a piacból!

Vagyis a gyengébb és erősebb cég közötti különbség pozitív diszkriminációval, támogatással való kiegyenlítése!

Ezt sokan elfelejtik vagy nem is tudják!

A liberalizmus nem valamiféle evolucionista gazdaságelv ahol az erősebb mindent visz!

Mint írtam alap célja a piaci verseny! és ahol monopolium kezd kialakulni ott ez nem érvényesül!!

ha ez a liberális el jobban érvényesülne, több lenne a mamutcég feldarabolás mint manapság és kevesebb fúzió lenne engedélyezve!

Ugyanakkor a jobboldalnak is részben igaza van hisz kellenek a nagy cégek mert a kínaiakkal nem tudnak kis falusi gazdák versenyezni...

Szóval talán sokaknak meglepő de ha liberalizmus lenne, sokkal kevesebb multi lenne. Viszonyt a versenyelőny is sok helyen eltünne europában...

2012. aug. 7. 21:54
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
A prostitúciót teljes mértékben legalizálni kéne!
2012. aug. 7. 22:45
 14/25 anonim ***** válasza:
55%

"A prostitúciót teljes mértékben legalizálni kéne!"

Akkor már államosítsák is a kuvákat, hogy ne csak mi maradjunk ki a buliból, nem? Sőt, OKJ-s striciképzést kéne indítani állami támogatással.

2012. aug. 7. 22:47
 15/25 anonim ***** válasza:
37%

-Talán

-Jó ötlet

-Én inkább kifejezetten a magyar cégeket támogatnám, de emellett a multikat is, de azokat kevésbé.

-Ha odaadják dél-szlovákiát és székelyföldet, akkor oké.

-Nem tartom szükségszerűnek, így is elég joba vagyunk velük.

-Fölösleges erőszakkal leverni az antiszemitizmust. Csak még erősebb lenne.

-Félig-meddig bár inkább nem

-Minek? Már így is kapitalisták vagyunk.

-Egy demokráciában semmi nem törvénytelen dolog sem lehet ellenség. Bár a nagy részével én sem értek egyet a kommunista és szélsőjobbos ideológiáknak.

-Ateista vagyok, de azt mondom hogy támogatsuk az egyházakat, mert sok iskolát meg egyebet működtetnek. Csak ne adjunk nekik túl sok támogatást.

-Inkább maradjunk a Szekuláris ,,irányelvnél,,

-Tudtommal most se tiltott az efajta ,,vándorlás"

-Csak még jobban lenéznék őket (lásd: reakciók a Pride-ra) Azt kell mindenkivel elfogadtatni, hogy ők is olyanok mint mi, de nem kihangsúlyozni hogy valamiben mások.

-Az egészséges nacionalizmus igen is jó dolog. Te szerintem kevered a sovinizmussal.

-Ezzel egyetértek, de csak szigorú szabályok között

-Ezzel is, de szintén szabályozva

-Nem értek egyet, inkább a korrupciót kéne csökkenteni.

2012. aug. 7. 23:06
 16/25 anonim ***** válasza:
89%
Én baloldali vagyok és gazdasági szempontból liberális, de ilyen hülyeségeket nem támogatnék. Ilyen nézeteket valló pártra sem szavaznék. Nagy tévhiteid vannak a liberalizmusról, ha te ezeket annak tartod, akkor tévedsz. Egyébként, csak megpróbálod provokálni az embereket a tudatlanságoddal és a tévképzeteiddel, de nem sikerült.
2012. aug. 7. 23:27
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

22:47

"Akkor már államosítsák is a kuvákat, hogy ne csak mi maradjunk ki a buliból, nem? Sőt, OKJ-s striciképzést kéne indítani állami támogatással."

Az államnak sincs, és neked sincs semmi közöd hozzá, hogy ki kivel bаszik, mi célből! Alapvető szabadságjog!

2012. aug. 8. 00:09
 18/25 anonim ***** válasza:
44%

"Az államnak sincs, és neked sincs semmi közöd hozzá, hogy ki kivel bаszik, mi célből! Alapvető szabadságjog!"

Az meg lehet, de nem akarok havi x ezret költeni TB címen mások nemibetegségeire és szövődményekre, továbbá egy normális országban semmi szükség nincs olyan mértékű prostitúcióra, mint Magyarországon ma van. Itt valamit valaki nagyon eltolt az elmúlt években a nők nevelésében. Bahhanak, élvezzék az életet - igen ehhez tényleg nincs semmi közöm, de ne kuválkodjanak, mert az bűnözés, s attól hogy még legalizálnák, veszélyes és erkölcstelen - bár lehet, hogy ez a te generációdnak/társadalmi rétegednek már nem sokat mond.

2012. aug. 8. 00:29
 19/25 anonim ***** válasza:
52%

Nem hallottál még gumiról?

Minden országban szükség van teljesen legális prostitúcióra. Sokan vannak, akiknek csak ez az egyetlen lehetőségük a szexre.

Ezek a nők meg normálisak. A prostitúció nem bűnözés normális helyeken.

"veszélyes és erkölcstelen"

Tipikus vallásos duma az öregektől.

Mint mondtam, ez alapvető szabadságjog. Nehogy már a dugást is elvegyék az embertől! Meg egyáltalán mi az, hogy beleszólnak mások magánéletébe?

2012. aug. 8. 00:54
 20/25 anonim ***** válasza:
50%

"Meg egyáltalán mi az, hogy beleszólnak mások magánéletébe?"

A magánélet, a családot, barátokat, ismerősöket jelenti, nem egy kuncsaftot, akivel pénzért lefekszenek. Az már nem magánélet, hanem üzlet.

""veszélyes és erkölcstelen"

Tipikus vallásos duma az öregektől."

Lehet, de pár civilizáció már belebukott ebbe. Plusz szerintem nem kell öregnek lenni ahhoz, hogy lássa mi lesz valakiből ha ezt a foglalkozást űzi. Egy kis IQ meg értelem kell hozzá, hogy rájöjj. A prostítúció eggyüt jár a hanyatlással - a prostituáltak és kuncsaftjaik nem az értelmiségi rétegből kerülnek, ki de gondolom ezt nem kell magyarázni. Ha kefélni akarsz elmész és keresel egy neked való nőstényt akivel eggyütt lehetsz, annyi hely van már erre: társkereső, diszkó, facebook, sportpálya, koncert, motorostalálkozó, amit akarsz.

Persze én bízni szeretnék bennetek...: http://www.youtube.com/watch?v=bpMHRBBMglU

2012. aug. 8. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!