Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki nyeri a következő Ogy....

Ki nyeri a következő Ogy. választást?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 20:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
Remélem a Jobbik. Most olvastam hogy ezek már a vizünket is árusítják! Ébresztő magyarok!!!!
2012. aug. 4. 21:45
 2/18 anonim ***** válasza:
29%

A Jobbikra szavazok. Nem értek egyet sok nézetükkel, de Magyarországot a többi párt egyértelműen a megsemmisülésbe vezeti, így csak a Jobbikban "bízom" már.

Emlékszem, amikor a Fidesz megnyerte a választásokat, egy kis időre elöntötte az országot az érzés, hogy végre sínen lesznek a dolgok, eltakarítjuk a sok rablót aki a fejünkre ült, bemutatunk a mamutcégeknek és a nép érdekei szerint elindulunk a biztonság és a jólét felé.

Ez mára nagyobb csalódás lett, mint az MSZP. Attól nem is vártunk sokat.

2012. aug. 4. 22:03
 3/18 anonim ***** válasza:
46%
Valószínűleg a Fidesz vagy a Jobbik. Én LMP-re szavazok mint legkisebb rossz, ha várhatóan nem jutnak be, azaz pocsékolás lenne, vagy kicsi a különbség a Jobbik és Fidesz közt, akkor pedig a Jobbikra, mint kisebb rossz.
2012. aug. 4. 22:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahogy elnézem a Fidesz fog nyerni

Nem elég hogy a diktatúra felé haladunk de még azt is el akarják érni hogy más pártoknak esélyük se legyen megnyerni a választásokat,például ilyen módszerekkel [link]

2012. aug. 4. 23:35
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelműen a Fidesz fog nyerni, még az újabb 2/3-uk sem kizárt. Óvodás szinten álló ellenzék mellett persze könnyű... :)
2012. aug. 4. 23:51
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
Valószínűleg a Fidesz vagy a Jobbik . Én személy szerint már erősen kezdek a Jobbik felé húzódni és talán ők tesznek is valamit hogy rend legyen és nem csak eladnak mindent . Az MSZP és a Fidesz se különb egymástól . Ugyan úgy lopnak és adják el a maradékot ami megmaradt . Én nagyon fel vagyok háborodva hogy már a vizet is el akarják adni és ahogy nézem pár éven belül az egész országot eladják a zsidóknak .
2012. aug. 5. 01:34
 7/18 anonim ***** válasza:
67%

Fidesz vagy a baloldali összefogás nyeri.

A Jobbik kap 20%-ot, max. 30%-at, és ha megszorul a Fidesz, akkor ez jó lesz (Fidesz-Jobbik koalíció), egyébként nincs esély önálló Jobbik-kormányra - pedig az lenne a legtisztességesebb megoldás.

A Jobbik sajnos nem tud eljutni az emberekhez, az ötleteik, kritikáik esetlegesek, és most még hitelességük kockán forog a Szegedi Csanád ügye miatt.

2012. aug. 5. 02:29
 8/18 anonim ***** válasza:
10%

Fidesz, Jobbik, vagy elképzelhető Bajnai ha pártot alapít majd.

Az hogy az emberek azért utálják a fidesz-t mert most mélyponton vagyunk. Ez a borzasztó! Nem gondolkoznak csak így:

"Adó van, nehéz a megélhetés! Utáljuk ki a köcsög Fidesz-t"

Közben: Nem is fidesz-t kéne bántani, bár sokmindenben hibás, de a mostani adókról az MSZP tehet a 8 éves kormányzása alatt felvett hitelekből.

Érdekes hogy közép-eu.ban mindenki megállt a saját lábán hitel nélkül, csak mi vettünk fel havonta szinte :D

Látszik nem volt mit lenyulni, BKV-t bezsebelték, és így nem futotta elég végkielégítésre.

2012. aug. 5. 03:40
 9/18 yeppy ***** válasza:
72%

#8:

Azért a hitelfelvétel már a kommunista(ának mondható) időszakban elkezdődött, a háború után szépen felvettük a kölcsönöket és ahelyett hogy fizettünk és újraépítettünk volna, szépen felélte az akkor hatalmon lévők armadája.

Szerintem is a Jobbik tuti nem fog tudni egyedül, de szerintem a Fidesz nem fog velük kezdeményezni koalíciót. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha ez megtörténne akkor a Jobbik belemenne, de tuti lennének ott is viták koalíción belül.

Utána elmehetünk találgatásokba, hogy felbomolhat e és új kormány blablabla... De ki tudja?

Bajnai ugyebár ősszel zászlót bont és segítené a baloldalt, de a Demokratikus Koalícióval balhézik a dolog.

Az MSZP-re is azt mondják egyre többen, hogy kiábrándultak belőle, de van olyan is, hogy eddig sosem szavazott rá és akkor most rájuk fog a következőn.

Hát érdekes helyzet alakult ki szerény országunkban.

Elvégre még van 2 évünk, ki tudja mi lesz még addig.

Ősszel jönnek az újabb megszorítások, IMF, stb.

Sok mindent tartogat szerintem még a két év! :)

2012. aug. 5. 08:14
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Remélem visszajön Bajnai, és megnyeri a következő választást. Ha a Fidesz/Mszp nyer, akkor folytatódik ez a mostani stagnálás/lecsúszás, ha a Jobbik nyer, az pedig kész katasztrófa...
2012. aug. 5. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!