Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi kell ahhoz hogy saját...

Mi kell ahhoz hogy saját igazi magyar pártot alapítsak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Érettségi mindenképpen kell, szerintem az az alap. Nem biztos, hogy előírás, de ha valaki még egy érettségit sem tud letenni (szándékosan nem írtam azt, hogy egy érettségi bizonyítványt sem tud megszerezni, mert azt már be lehet szerezni az ecserin), akkor hogy akar pártot alapítani, irányítani és szavazatokat szerezni ?
2012. aug. 6. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint még érettségid sincs ? Miért szeretnél pártot alapítani ? A pénz miatt ?
2012. aug. 6. 17:27
 13/15 A kérdező kommentje:
17 évesen érettségi? Nem a pénzért hanem az országért és a tisztességes polgárok megvédéséért.
2012. aug. 11. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem tudtam, hány éves vagy. 18 éves kor alatt pártnak nem, de ifjúsági szervezetnek tagja lehetsz.

A sok meglevő párt mellett nagyon nagy szükségünk lenne egy becsületes, a magyarok (és nem a pártok) érdekeit képviselő pártra. Biztosan láttad, hogy a parlamentben, szavazás előtt bekiabálják, hogy mit szavazzanak a pártok képviselői. Ránk, szavazókra csak addig van szükség, ameddig meg nem választjuk őket, azután már nem számít a véleményünk. Érettségizz le, járj el előadásokra, olvass sokat, s ha akkor is úgy gondolod, hogy példát mutatsz, alapíts egy igazi magyar pártot (privátban engem is értesíthetsz, s talán még segíteni is tudok).

2012. aug. 11. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

Remélem, ilyen tiszta maradsz és kitartasz elképzelésed mellett. Bízom benne, hogy sokan fognak követni, ha politikai pályára lépsz.

2012. aug. 11. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!