Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minden igazi magyar egyetért?

Minden igazi magyar egyetért?

Figyelt kérdés

Arra a döntésre jutottam, hogy Jobbikos leszek, de aztán rájöttem, hogy nem lehetek az, mert én olvasok Romhányi és Rejtő könyveket, és ugye ők zsidók voltak. Ezek után rájöttem, hogy Radnóti sem lehet az egyik kedvenc költőm.

Ezért inkább nem leszek jobbikos, hanem antimagyar cionista liberális zsidó. A Jobbikosok szemében ennek van értelme?

2010. szept. 14. 14:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Én őszintén megmondom, nem tudom, hogy a Jobbik hogy áll az ilyen dolgokhoz, de azt kötve hiszem, hogy így. Rengeteg, de még annál is több zsidó művész létezett/létezik, nem tudom, mi baj van benne, hogy "tüntetni" kelljen ellene...
2010. szept. 14. 14:27
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
Ha majd nagy leszel, rájössz, hogy mekkora időpocsékolás volt ezzel az egész Jobbik nevű hisztis szektával és az ő rigolyáikkal foglalkozni.
2010. szept. 14. 14:27
 3/26 anonim ***** válasza:
38%

14:27

"nem tudom, hogy a Jobbik hogy áll az ilyen dolgokhoz"

Tényleg nem tudod? Ki is az egyetlen magyar irodalmi Nobel-díjas és mit is szoktak mondani róla a jobbikosok? Tényleg nem ugrik be?

2010. szept. 14. 14:28
 4/26 anonim ***** válasza:
38%

14:28: Utánanéztem, olyanokat látok, hogy "én nem tartom magyarnak", stb. Részemről annyi, hogy ez a gyerekes gondolkodás egyik véglete, több szó róla inkább ne essék, mert egyszerűen nem érdemes kommentálni.

14:27, második

2010. szept. 14. 14:33
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem provokálok, csak érdekel, hogy most ez akkor hogy van.

Nekem Piszkos Fred például a kedvenc karaktereim egyike, ezek szerint el kellene felejtenem?

Aztán az Interjú a farkassal, aki állítólag megette Piroskát, az volt az egyik kedvenc "gyerekversem". És nem utolsó sorban Amerika is újravette a Frédi és Bénit, mert a magyar változat sokkal jobb volt, mint az eredeti, ami eléggé egyedülálló, szóval a rímhányó nevet is méltán viselte.

2010. szept. 14. 14:34
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát Kertész Imrét én is árulónak tartom, mert Berlint nevezte meg az ő hazájának, szóval én sem mondanám őt magyarnak.
2010. szept. 14. 14:35
 7/26 anonim ***** válasza:
76%

14:28:

Ha erre gondolsz: [link]

Ő zsidó, és az is ottvan milyen írásáért tüntették ki ezzel a díjjal. Szóval nem hiszem, hogy erre büszkének kéne lennünk..

2010. szept. 14. 14:38
 8/26 A kérdező kommentje:
Engem már antimagyaroztak, amikor hülye zsidós történeteket írtam, mikor gyilkos zsidókról kellett volna írni. Magyarország vagy a magyar szó nem is fordult elő, de már megmondták, hogy én antimagyar vagyok.
2010. szept. 14. 14:39
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kertész Imrét én nem tartom magyarnak.
2010. szept. 14. 14:39
 10/26 anonim ***** válasza:
5%

ma 14:39

Persze hogy antimagyar vagy, ugyanis minden jobbikos az. A Jobbik Magyarország belső ellensége. Szerencsére elég impotens banda, és igazán nagy veszélyt nem jelentenek - de azért próbálkoznak.

2010. szept. 14. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!