Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minden igazi magyar egyetért?

Minden igazi magyar egyetért?

Figyelt kérdés

Arra a döntésre jutottam, hogy Jobbikos leszek, de aztán rájöttem, hogy nem lehetek az, mert én olvasok Romhányi és Rejtő könyveket, és ugye ők zsidók voltak. Ezek után rájöttem, hogy Radnóti sem lehet az egyik kedvenc költőm.

Ezért inkább nem leszek jobbikos, hanem antimagyar cionista liberális zsidó. A Jobbikosok szemében ennek van értelme?

2010. szept. 14. 14:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%
Szánalmas antimagyarok.
2010. szept. 14. 15:04
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Most engem nyugodtan érhetnek a vádaskodások hogy: Ejj, te még fiatal vagy a politikához, stb. Viszont én 15 évesen úgy érzem hogy lehet saját véleményem. Utánanéztem és a Jobbik számomra a legszimpatikusabb párt (Nem a szüleim vagy barátaim hatására, hanem mert átnéztem a programjukat [nem teljesen olvastam el, bevallom] Anyám Fideszes, apám MSZP-s, barátok Fideszesek/mszp-sek, nincs is Jobbikos barátom), mégis Radnóti Miklós a kedvenc költőm. Hogy is lehet ez? Úgy, hogy van rasszista Jobbikos, ez igaz. De nem minden Jobbikos rasszista, ahogy a vezető rétegében sincsenek rasszisták. S nem azért szavazok rájuk 3 év múlva mert utálom a cigányokat, hanem mert látok bennük egy valamit. Reményt gyújtanak a szívemben. Azt hangoztatják hogy Magyarország lehet újra sikeres, lehetünk még nagyok, s ezt meg is mutatják! (Nem külsőleg, hanem belsőleg gondoltam, nem Trianon revízióról beszélek :) ) Általuk összefog a magyarság, hogy segítsünk társainknak! (Lásd: Magyar Gárda, amelyben vannak cigányok és zsidók is...) Tesznek is Magyarország sikeressége érdekében (Benyújtott és a többi párt által is elfogadott földjavaslatok, Magyar Gárda árvíz esetén segíteni jött)

Mindössze ennyit szerettem volna írni, köszönöm hogy elolvastátok a véleményem.

15/f

2010. szept. 14. 15:20
 13/26 anonim ***** válasza:
40%

>>15:20

sajnálom, még így is az MKKP az egyetlen értelmes párt :(

2010. szept. 14. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

Ismered az erepublik nevű játékot? Abban az MKKP nevű magyar párt egyik törzstagja vagyok :) (Nem akarom az oldalt rondítani meghívókkal, de ha gondolod privátba elküldhetem. Egész jó böngészős játék, kb 10-15.000 magyar és összesen 150-200.000 ember játszik vele. Magyarország a legnagyobb katonai hatalom benne és a szövetségünk egyik vezéralakja Szerbia mellett. Románia természetesen ellenünk van :) ) Persze megértem ha nem akarod ilyenekkel eltölteni a szabadidőd, csak akkor írj ha érdekel :)

15/f

2010. szept. 14. 16:09
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Ha utálod a zsidókat, akkor tényleg nem vagy Jobbikos!

Ha eleged van a bűnözésből, visszaélésekből, csalásból, lopásból, stb, akkor Jobbikos vagy.

2010. szept. 14. 16:41
 16/26 anonim ***** válasza:
8%

15:20

"Viszont én 15 évesen úgy érzem hogy lehet saját véleményem. Utánanéztem és a Jobbik számomra a legszimpatikusabb párt"

Mint a 15 éveseknek általában. Majd kinövöd.

15 éves embereknek tud nagy szívük lenni, tudnak nagyokat "akarni", nagyon bátornak érzik magukat, nem tűrik a kompromisszumokat, nekik minden vagy semmi kell, ők eredetiek akarnak lenni, nem értik a felnőttek teszetoszaságát.

Közben persze: a 15 évesek realitásérzék nélküliek, buták, kegyetlenek is. Még jó, hogy nem szavazhatnak. Amikor én 15 éves voltam, ezt a megállapítást én is sértőnek éreztem volna, ez természetes. Csak hát ez az igazság.

"van rasszista Jobbikos, ez igaz. De nem minden Jobbikos rasszista"

Nemrasszista jobbikosok természetesen vannak. Csak tisztességes cigányok nincsenek. A jó öreg demagógia és kettős mérce, ami nélkül a jobbik nem tudna létezni.

2010. szept. 14. 19:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mutass egy olyan szöveget, vagy videót amikor jobbikos vezető jelenti ki hogy utálja a zsidókat, vagy hogy rasszista.

Az egy dolog hogy Gyurcsányt és a bandáját utálja de kimondottan a zsidókat nem, lehet hogy van köztük aki utálja, de megnyugtatlak hogy a fideszesek között is van.

2010. szept. 14. 19:47
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"15 éves embereknek tud nagy szívük lenni, tudnak nagyokat "akarni", nagyon bátornak érzik magukat, nem tűrik a kompromisszumokat, nekik minden vagy semmi kell, ők eredetiek akarnak lenni, nem értik a felnőttek teszetoszaságát."

Ez így igaz, ahogy van. Én úgy vélem, hogy merjünk nagyok lenni, ha a magyarok összefognának, kilábalhatnának ebből a válságos helyzetből :)

"Közben persze: a 15 évesek realitásérzék nélküliek, buták, kegyetlenek is. Még jó, hogy nem szavazhatnak. Amikor én 15 éves voltam, ezt a megállapítást én is sértőnek éreztem volna, ez természetes. Csak hát ez az igazság."

Azt is bevallom, hogy realitásérzék nélküli vagyok, bár én inkább optimistának vallanám magam. Idősebbek szemszögéből lehetek akár buta is. Na de kegyetlen? Ezt kikérem magamnak!

""van rasszista Jobbikos, ez igaz. De nem minden Jobbikos rasszista"

Nemrasszista jobbikosok természetesen vannak. Csak tisztességes cigányok nincsenek. A jó öreg demagógia és kettős mérce, ami nélkül a jobbik nem tudna létezni."

Ez viszont egy szemenszedett hazugság. Ismerek normális, kedves, tanulni vágyó cigányokat is. Vannak cigány barátaim is (bár igaz, hogy mindössze kettő, de vannak). Az is tény, hogy az apámat anyámtól 24 évnyi házasság és 3 gyerek (engem beleértve) után elcsábította egy cigány ribanc aki kifosztotta a pénzéből, az általános iskolának ahova jártam több mint 70%-a cigány (elsős koromban 2%-uk volt) és hogy a sulit be kell majd zárni a folyamatos rongálások és rablások miatt, amit általános iskolás cigányok követnek el. Viszont tényleg nem minden cigány rossz és van rossz magyar is, ezt én is tudom. De azért mégiscsak jobb lenne egy olyan országban élni, ahol mindenki békében együttélne egymással és dolgozna. Nem számítana, hogy cigány vagy magyar. Mert most igenis számít.

15/f

2010. szept. 14. 20:44
 19/26 A kérdező kommentje:

Akkor a tisztelt jobbikosok miért válaszolnak úgy, hogy a zsidók 90% gyűlölködő, nagyravágyó, undorító és uzsorás?

A cigányoknak is 90%-a lop csal hazudik, és ki kellene őket szállítani Magyarországról.

2010. szept. 14. 21:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, sokkal nagyobb bajok vannak itt, mint holmi Radnóti meg Romhányi!

Albert Einstein, egy zsidó, találta fel a kvantumfizikát.

Kvantumfizikai számításokkal született meg a tranzisztor, abból meg a mikroprocesszor, abból meg a számítógép.

VAGYIS

Nem használhatsz többé számítógépet, nem hallgathatsz csak böhöm nagy 80 éves rádiókat és nem tévézhetsz!

Ja, kocsit sem vezethetsz csak Trabit, Wartburgot meg ilyeneket.

2010. szept. 14. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!