Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minden igazi magyar egyetért?

Minden igazi magyar egyetért?

Figyelt kérdés

Arra a döntésre jutottam, hogy Jobbikos leszek, de aztán rájöttem, hogy nem lehetek az, mert én olvasok Romhányi és Rejtő könyveket, és ugye ők zsidók voltak. Ezek után rájöttem, hogy Radnóti sem lehet az egyik kedvenc költőm.

Ezért inkább nem leszek jobbikos, hanem antimagyar cionista liberális zsidó. A Jobbikosok szemében ennek van értelme?

2010. szept. 14. 14:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kérdező: te provokálni akarsz. Az egész kérdésed értelmetlen. Honnan veszed azt, hogy a Jobbik utálja a zsidókat? Csak mert a liberálisok ezt mondták neked?

Azért gondolkozni nem ártana.

Egy nem jobbikos.

2010. szept. 15. 02:17
 22/26 A kérdező kommentje:

Akkor egy példa, hogy mivel van bajom, tudom hosszú, de érdemes elolvasni:

Milyen zsidókkal kapcsolatos sztorijaid vannak?

személyes vagy történelmi

aztán a vláaszom:

Én olyan történeteket tudok, hogy egy zsidó ember az utcán kitépte egy 18 éves kisfiű szívét, előttem megette, a koponyáját is kiszedte és faragott az arckoponya és az agykoponya felhasználásával egy dreidelt.

Sőt, nem csak ez az egy zsidó, hanem az összes!

Egy másik a buszon lelőtt egy elefántot, és gyorsan megnyúzta, és mire az Örs vezér térre érkeztünk, már az elefántcsontokat árulta, és akinek elatta, attól elvette az összes pénzét, leütötte majd megkéselte, miközben egy másik zsidó ismerőse letörölte az ingéről a vérfoltokat.

Aztán volt még, hogy az egyik elkezdett szendvicset készíteni a balatonban, az egyik arra úszó gyereket beletette a két kenyér közé, és elkezdte enni, majd egy vizibiciklivel megtörölte a szája szélét, és hurrikánt csinált a Balaton déli oldalán, ez pont idén nyáron volt július 20-a környékén.

De ha nem volna elég, akkor még egy olyan zsidót is láttam (igaz, még az iskolában), aki nagyon keménykedett a többi gyerekkel, az egyiknek lehúzta a vécébe a nagypapáját és elkezdte üldözni a gyereket a hintával, amit kitépett a földről, az igazgató rászólt mire a zsidó fellógatta Izrael zászlaját az iskola tetejére, és hogy megmutassa, hogy ez Izrael gyarmata, ezért felszúrta az igazgatót is, aki az ajtóval ütött le.

Szóval a zsidók nagyon gonoszak és veszélyesek, ezért én is úgy gondolom, hogy mindet ki kellene írtani, hogy ilyen dolgok ne történjenek meg!

Amiket meg írtam, azok teljesen hitelesek, Amerikából működtetem a *moderálva* oldalt, és oda írnak a fórumozók.

Itt vannak még példák!

Három zsidó bement egy kocsmába, és a h*lyék biciklit akartak venni, mire a kocsmáros meg akarta őket ütni, erre ők egy zsebkéssel cigánnyá változtak és megkéseltek mindenkit, majd elkérték a halottaktól a pénzüket.

Történelmi események:

Id. Gigi Ábrahám megölte Széchenyi Istvánt, aki ennek hatására a Lánchíd tervezését kezdte el megcsinálni.

Izsák testvér meg gonosz volt, mert meg akarta ütni Hitlert, amiért megölte őt. Ennek hatására veszített Németország a II. VH-ban (nem azért, mert Hitler nem volt nagyon okos és erős, valamint remek stratéga)

Ókorban is vannak történetek, valójában Hadrianus zsidó volt, ezért a Római Birodalom már nem is utánozni való, szóval indítványozom a történelem átírását. Hívjuk ezentúl Libsi Utálnivaló Miniállamnak.

De gondolom ti is ismertek olyan történeteket a mindennapokból, hogy egy zsidó csak úgy kinyomta a tiszta árja (nagyon északi) magyar gárdistát, (akinek se szőke haja nincsen, és van vagy 150 cm), vagy hogy a zsidók minden nap embert ölnek, és azokat eszik, a Parlamentben meg a Zsidesz azért akarja kisebbíteni a létszámot, hogy könnyebben lehessen válogatni a reggeliből).

Amúgy a zsidók afrikából származnak, és minden cigánnyal rokonok, és ők akarják arab elnyomás alá helyezni Európát, sőt, hogy történelmi legyek, akkor elmondom, hogy az alábbi párbeszéd zajlott le:

A büdös ótvaros gonosz gazdag zsidó meg a gonosz náci arab török beszélget:

- Ha látnád milyen k*rvajó hely ez az Európa! - Mondta a büdős mocskos (őt kell utálni) zsidó.

Ennek hatására jöttek a törökök, szóval voltaképpen ez is a zsidók miatt van.

Erre egy válasz a kommentemre:

„Látom te ezt viccesnek gondolod antimagyar állat!”

Szóval ha nem vagyok antiszemita, akkor nem vagyok magyar sem?

Kuruc.info-t is meg lehet nézni, bár azzal még a Jobbik sem ért (nyilvánosan) egyet, de a honlapjukon is VOLT(!) olyan dolog, ami hagyta arra következtetni az embereket, hogy rájöjjenek, hogy mi is ma magyarnak lenni.

Ha pedig megnézitek a kommentemet, egyetlen magyar, vagy Magyarország, vagy Hungária szó SEM SZEREPELT benne.

A Jobbikos meg már írta, hogy Szebb Jövőt (vagy hasonlót, már nem emlékszem...

2010. szept. 15. 14:25
 23/26 anonim ***** válasza:
A francba, azt írtam, hogy a második vagyok, peig az első...14:33 :S
2010. szept. 15. 15:00
 24/26 anonim ***** válasza:
52%

ma 14:25

Te akkora kis segglyuk vagy!

Kun(Kohn) Béla,Rákosi(Rosenfeld) Máytás,Kádár János (apja részélőr tót,anyja részélőr zsidó),Szamuely, és a többi bolsevista magyar gyilkos mind zsidók.Hertz Tivadar cionista,hazánk zsidó állammá alakításán ügyködött.

ÁVÓ-t a zsidók irányították,Trianon is az ő hibájuk,Németország tönkre tétele hazánk megbélyegzése is az ő nevükhöz fűződik.Ő miattuk van annyi konfliktus a Közel-Keleten.

Ezek csak apróságok de sorolhattam volna még.Nem véletlenül utálják őket ennyien több népből.

2010. szept. 15. 16:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, majd benől a fejed lágya. Nemtudom hány éves lehetsz, én 12-re tippelek.

Ha egy kicsit utánanéztél volna a Jobbiknak tudhatnád, hogy szerintük: "Magyar az aki annak vallja magát".

És ennyi.

2010. szept. 18. 09:01
 26/26 anonim válasza:

1. Én inkább megölöm magam mint hogy Jobbikos legyek...

2. Én nem vagyok fajgyülölő ...

3. Magyar származású vagyok ...

4. A jobbik pedig nem a magyarokkal foglalkozik hanem azzal hogy mennyi "Zsidót" bírnak ki írtani vagy ki lakoltatni magyarországról .....

5. A Jobbik másik neve : Nyilasok azaz MAGYAR NÁCIK

a nácik pedig sok millió magíart köztük a családodat gyilkolták meg ... Ezek után szavazz a Jobbik ra

2013. dec. 6. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!