Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok, vélemény?

Jobbikosok, vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Persze, tudom, a párt nem antiszemita, és Csanádnak sem azért kellett lemondania, hogyne.

2012. aug. 1. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
A kép tartalmától elhatárolódom, viszont Csanádot egész biztos, hogy a vesztegetés miatt mondatták le, nem a származása miatt, mivel a származás kiderülése után Vona teljes mértékig kiállt mellette, ám miután nyilvánosságra került a hangfelvétel, amin Csanád megveszteget valakit, ezután már erkölcsileg az én szememben is bukott személy.
2012. aug. 1. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Vicces,hogy az emberek mindent elhisznek amit az internet mond.
2012. aug. 1. 13:38
 13/21 anonim ***** válasza:
4%
Nekem tetszik.
2012. aug. 1. 14:09
 14/21 anonim ***** válasza:
21%

"A képhez senkinek semmi hozzáfűznivalója, gondolom."

Mit kéne hozzáfűzni? Tetszik és kész.

2012. aug. 1. 14:11
 15/21 /Anita_'94/ ***** válasza:
31%
Nem is olyan rossz az a kép...
2012. aug. 1. 15:01
 16/21 Sz1u ***** válasza:
2012. aug. 1. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

nyomorék hülyegyerekek, ennyi a Jobbik IT

semmi önálló gondolat

semmi tiszteletreméltó elköteleződés

kis balfékek, akik azt hiszik, majd ők is menő politikusok lesznek.

A kép amúgy vicces.

2012. aug. 1. 16:51
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem teljesen félreértitek. Az a baj, hogy olyasmit akartok belelátni, ami nincs ott. Nézzétek térben a grafikát! A sárga csillagos emberke felugrik örömében, hogy megérkezett Magyarországra, a gyógyszerész srác (a zöld kereszt a patikák jele) pedig a FELHÍVÁS felé rohan. A jobb lába azért van olyan magasan, mert mászik. A FELHÍVÁS fent van (különben lehívás volna, vagy oldalra hívás), és hívás, tehát megy. Illetve rohan. Mert egy capslockos felirat az nagyon csábító tud lenni egy hivatásos patikusnak.

A grafika egyébként környezetkímélő, mert ha valaki kinyomtatja, akkor egész szép sávok maradnak fehéren. Kevesebb tinta és áram fogy, mégis látható lesz, hogy piros a háttér.

A bal alsó fekete csík is érthető, ott cenzúrázták a szöveget. Ha már angol, akkor valószínűleg ezt takarták ki: Warning!

2012. aug. 1. 17:06
 19/21 anonim ***** válasza:

A Jobbik IT véleményének mi köze Csanádhoz?

Értem én hogy az Uniós pénzekből vesztegetni lófasz bármilyen pártból való kirúgáshoz ,de azért ennyire komolytalanok ne legyük már.

Az ifjúsági tagozatok pedig gyökerekből állnak,bármilyen pártról is van szó.

(Mielőtt megkérdezné valaki nem szimpatizálok a Rosszabikkal,de azért ilyen átlátszó baromsággal nem támadnék rájuk)

2012. aug. 1. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
16. ettől nem rasszista a jobbik, Amerikában is megemlítik az illető bőrszínét ha körözik, ők is rasszisták?
2012. aug. 2. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!