Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak én érzem az aránytalanságot?

Csak én érzem az aránytalanságot?

Figyelt kérdés
A jobboldal bűnei (nácik, nyilasok stb) napi téma, holokauszt-megemlékezések szinte mindennaposak, addig a baloldalé (ÁVH-bűnei, Malenkij-robot, Gulag, Rákosiék stb) agyon van hallgatva, mintha ezek meg sem történtek volna. Csak én érzem így?
2012. júl. 13. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem, ez tényleg így van.
2012. júl. 13. 11:22
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem, de gondolj bele milyen pofatlan parasztsag volna az Antantot Nurbergbe elitelni szinten ugyanazert mint a nacikat.Hisz a hires megoldast az angoloktol tanultak kik a Bur haboruban Churchil (remelem jol irtam a nevet) szavaival elve normalis korulmenyek kozott oltek halomra halal taborokban gyerekeket es noket.Namarmost a buta nemetek ezt tobabbfejleeztettek a gazzal ugyanis elenken elt meg az elso vilaghaboru az emlekezetukben ahol ha jol tudom az angolok mustargazt is bevetettek.Ugyhogy....jobb ha halgatsz az igazsag ugy is kiderul teszem azt a Romai Birodalom mit is muvelt a vandal szo jelentesevel es mostansag mar a Viasat History is elismeri hogy a vandal szo mai jelentese koszono viszonyban sincs az akkori vandalok viselkedesevel.
2012. júl. 13. 11:22
 3/16 A kérdező kommentje:
És ebben közrejátszhat az, hogy a kommunista rendszer fejeseinek nagy része zsidó volt?
2012. júl. 13. 11:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Természetesen. De inkább az a lényeg, hogy ezzel igen jó fogást találtak a nácikon, nyilasokon, stb. ha a nácik dánokat/bolgárokat/bárki mást hurcoltak volna el, ugyanígy felhasználnák ellenük.
2012. júl. 13. 11:55
 5/16 hollófernyiges ***** válasza:
85%
Nincsenek elhallgatva, a különbség, hogy a Munkáspárt nincs bent a parlamentben és nem tüntetget a proletárdiktatúráért meg a burzsoá imperializmus ellen. Teljesen elképzelhetetlen hogy újból Gulagok épüljenek, a cigány koncentrációs táborokat viszont szinte napi szinten lehet hallani, akár parlamenti képviselőktől is.
2012. júl. 13. 12:10
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

Egy bizonyos kör jön mindig ezzel, hogy "agyon van hallgatva". Nincs. Viszont ez a kis kör is folyamatosan ezzel foglalkozik, miért nem foglalkoznak inkább a kommunizmussal?

Én valamiért nem szembesülök állandóan a holokauszttal, az eutanázia programmal, satöbbivel. Miért? Mert a polcomon hatszor annyi kommunizmussal, annak bűneivel foglalkozó könyv van, mint holokausztról, nácikról szóló. Nem keresem fel naponta az oldalakat, amin többségben olyan hírek vannak, amik leírják, hogy "a mocskos zsidók megint vernyákolnak a holokauszt miatt".

Ismerek közelről ilyen embereket. A családomban is van ilyen, és látom, hogy mit csinál. Állandóan keresi a témát, aztán problémázik, hogy mindig csak arról hall. Nevetséges. Menj, olvass sokat más történelmi eseményekről, nézelődj másfelé is kicsit, és mindjárt nem lesz szembetűnő, amikor holokausztról hallasz.

Arról tényleg nem a normális emberek tehetnek, hogy az ilyen bornírt alakok nem hajlandóak kiterjeszteni az érdeklődési körüket.

2012. júl. 13. 13:22
 7/16 anonim ***** válasza:

,,Teljesen elképzelhetetlen hogy újból Gulagok épüljenek, a cigány koncentrációs táborokat viszont szinte napi szinten lehet hallani, akár parlamenti képviselőktől is."

Az önfenntartó börtönt, ahova köztörvényeseket vinnének, ne keverjük már a faji alapú deportálással, köszi.

2012. júl. 13. 13:30
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem lenne ilyen durva antiszemitizmus - rasszizmus és homofóbia, senki nem beszélne a náci bűnökről.
2012. júl. 13. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
És pl nem Rákosi szobrokat avattak mostanában, hanem Horthy szobrokat. Ha fordítva lenne, csak a kommunista diktatúra bűneiről beszélne mindenki.
2012. júl. 13. 15:20
 10/16 anonim ***** válasza:
13%

"a különbség, hogy a Munkáspárt nincs bent a parlamentben"

Bent van az MSZP meg LMP, az bőven elég. Még a DK-nak is lehet összejön a parlamentbe való bejutás 2014-re.

2012. júl. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!