Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki lehet párttag?

Ki lehet párttag?

Figyelt kérdés

Általában milyen feltételeknek kell megfelelni egy magyarországi párt tagsági felvételénél?

(most nincs erőm egy órát keresgélni neten, hirtelen jött az ötlet... köszönöm, ha válaszol valaki)

2012. júl. 2. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Aki eléggé gerinctelen hozzá.
2012. júl. 2. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam anno úgy működött, hogy felkerestem a helyi alapszervezetet, ott nem léptem be először, de bizonyítottam, hogy tényleg hajlandó vagyok tenni a pártért. Ezt úgy, hogy éppen kampányidőszak volt, tehát segítettem plakátolni, szórólapozni, ilyesmi.

Lement a kampány, utána léptem be. Addigra megismerkedtem a helyi szervezet tagjaival, tudatosítottam magamban, hogy nem csak dísznek leszek jó ide, hanem hajlandó vagyok tenni is, ha arról van szó. Illetve bizonyítottam ezt a többieknek is... :)

Ezután belépési nyilatkozat, amihez kellett önéletrajz, fénykép (párttagsági igazolvány miatt). Ennyi röviden és tömören. :)

A helyi elnököt érdemes felkeresni első körben.

2012. júl. 2. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És tagsági díjat kell fizetned? Megírod, melyik párt, hátha együtt fogunk dolgozni?:)
2012. júl. 2. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Írtam.
2012. júl. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!