Ez is lehet baj szerintetek a Jobbikkal? Nem a céljaikra gondolok (sokkal egyetértek, sokkal nem), hanem a támogatóikra.
A Szegedi-ügy kapcsàn, és az àltalam indìtott témàban http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__3.. érkezett vàlaszok kapcsàn merült fel a kérdés:
Nem gondoljàtok, hogy a Jobbikkal az a legnagyobb gond, hogy mindenféle emberek tàmogatjàk, az értelmiségből is na meg persze a szélsőségesek is?
Van egy mondàs, miszerint aki korpa közé keveredik megeszik a disznók. Tehát amíg "megtűrik" maguk között a szélsőségeseket addig velük azonosítják az emberek őket? A műveltebb emberek nem szívesen vállalnak közösséget a "csőcselékkel". Nekem ez sem tetszik velük kapcsolatban.
A jobbik is neo-náci elveket vall. Nem hallottad őket tiszaeszlározni a parlamentben? Szerinted a zsidókról azt állítani, hogy szűz lányok vérét isszák, az mi, ha nem antiszemita? És leváltották azt a pasit? Dehogy, azóta is lelkes jobbikos. Morvairól is tudjuk, hogy már a szakdolgozatában antiszemita megjegyzéseket tett. Génvizsgálat, hogy voltak-e cigány vagy zsidó felmenői?? Ezek neo-nácik.
És éppen azért azonosítják a jobbik szavazókat a csőcselékkel, mert ők a teljes jobbik szavazóbázis. A legnagyobb jószívűséggel sem lehet azt mondani, hogy értelmiségi támogatókörük is van. Rengeteg kutatást csináltak és mindig a jobbik szavazók iskolai végzettsége volt a legalacsonyabb, az összes párt szavazói közül. És ez nem azért van, mert a művelt emberek mind zsidók vagy zsidóbarátok, hanem egyszerűen az intelligens emberek átlátnak a jobbikon, és nem tetszik nekik ez a primitív célközönségnek szóló demagóg stílus.
A Jobbik egy vegyes gyűjtőpárt!
Mind a tagjaik mind a vezetőik között van náci, szélsőséges és értelmes ember is!
Viszont az előbbiekből már bőven túllépték a kritikus tömeget! Magyarán már annyian vannak szélsőségesek a pártban hogy a mérsékeltek max egy új párt alapításával tudnának tőlük "elhatárolódni".
És hiába hiszi rengeteg jobbikos hogy majd rengetegen szavaznak rájuk azért mert rengetegen utálják az mszp-t és a fideszt is mert ezek az emberek nem szavaznak egy olyan pártra amiben láthatóan a szélsőségeseké a hangadó szó!
És már én is rengeteg vitát folytattam itt jobbikosokkal akik bizonygatták hogy ők nem is nácik vagy szélsőségesek... Jah, lehet! De a párt jó része már igen...
Ha vannak mérsékeltek a jobbikban akkor ideje onnan kilépniük és egy saját pártot alapítaniuk! Talán még én is kiváncsi lennék rájuk!!! De a mostani nekem már régen túlment a határon! Máég akkor is ha van pár kérdés amitvel egyetértek tőlük de abban is csak az iszonyat radikális irány a hangos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!