Fiatalok! Ki az aki hisz abban, hogy még lesz
Magyarországon jobb helyzet mint most? És mikor
szerintetek?
Figyelt kérdés
Lát valaki kiutat itthon, így ezekkel a pártokkal, kormányzással? Nem látom azt, hogy érdemes pl még 2-3-4-5 évig meghúzni a nadrágszíjjat, mert ez megy kb 20 éve!?
Valahogy olyan ez mint a magyar foci. Mindenki, mindig bízik, hogy lesz végre kitörés, de nem jön össze sehogy sem. Természetesen mindig vannak bűnbakok, külső körülmények, amire rá lehet kenni a saját hibáinkat, a dilettáns vezetést. (focinál: bíró, játékosok fáradsága, sérülés. gazdaságnál: zsidók, cigányok, IMF stb.) Azért valljuk be, hogy mi is sárosak vagyunk, a mai helyzetért. A remény hal meg utoljára! :)
2012. jún. 11. 00:04
12/20 nem dávid válasza:
én nem hiszek benne de reménykedek. lehet külföldön sokat keresni, de a szülőföldjére mindig visszavágyik az ember meg a családjához. amúgy nem is várnák el fél milliós fizetéseket csak aki dolgozik tudjon megélni és tervezni előre.
2012. jún. 11. 00:19
13/20 anonim válasza:
Igen, én hiszek benne. Nem tudom mikor, de annak is örülnék, ha az évtized végéig kialakulna egy kedvező helyzet.
De az is lehet, hogy előbb egy összeomlásnak kell hozzá előbb bekövetkeznie, ami nem feltétlenül csak Magyarországot érinti, és benne van a levegőben.
2012. jún. 11. 02:41
14/20 anonim válasza:
Hiszek benne. Egy pár év múlva. 5 év múlva biztos vagyok benne, hogy jobb lesz a helyzet.
Persze mondom én, aki fiatal, pályakezdő munkanélküli, egy fillért sem kapok sehonnan.
2012. jún. 11. 09:10
15/20 anonim válasza:
én hiszek benne, de az még odébb van. itt csak akkor lesz érdemi változás, ha a mai késő negyvenes-ötvenes korosztály (tehát a fideszesek korosztálya, a kommunizmus igazi haszonélvezői) kikerül a döntéshozatalból és a vezető pozíciókból.
2012. jún. 11. 10:51
16/20 anonim válasza:
én úgy gondolom, hogy max 50 év és feleszmélünk csak az a kérdés, hogy va -e még 50 évünk hülyéskedni?!
2012. jún. 11. 12:58
17/20 anonim válasza:
Nem tudom már hanyadik válaszoló kérdezte, hogy könnyebb-e elfutni, mint küzdeni a jobbért... Igen, könnyebb. Egyedül nem fogom megváltani a világot, és ha eddig nem sikerült fent "az okosaknak" összehozni a jobb életet, akkor biztos majd pont rajtam múlik.. Menekülök amíg lehet. Persze visszajövök Magyarországra, de amíg ez ilyen szar ország, nem nagyon szeretnék itt élni, ha van rá lehetőségem hogy máshol 100x jobb életem legyen. Ha te szenvedni akarsz, hát egészségedre.
2012. jún. 11. 22:28
18/20 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, és nem is reménykedek abban, hogy itt valaha is jobb lesz. 33 éves vagyok, van két gyönyörű lányom, őket viszont én fogom innen kirugdosni. Arra nevelem őket, hogy menjenek el innen, oda ahol van lehetőség emberhez méltó életet élni, mert az, hogy a rezsire keresünk, az mondjuk nem az...
2012. jún. 16. 15:55
19/20 anonim válasza:
Addig nem lesz változás az országban, míg ugyanazok vannak hatalmon, mint a kommunista korszakban. A pártok neve más, de a tagok kisebb eltéréssel ugyanazok. Változást pedig csak úgy tud egy átlag ember elérni, ha elmegy szavazni. Olyan pártot pedig nem szabad megválasztani, akik eljátszották az ország bizalmát. 2 év múlva választás lesz, és ha ti nem mentek el szavazni, attól nem nekik lesz rosszabb.
2012. jún. 18. 23:01
20/20 anonim válasza:
figy szerintem magyarország olyan szar lett mint minecraftban az hogy bedrockal körülvettek! vagis magyarország már csak akkor lessz jobb helyzetben ha vegre ez a cigány kimegy a parlamentből és ottdögölne az ut szélén! amugymeg erre van egy viccem :D
ittvan:
Orbán viktor kimegy Kádár János sírjához, és megkérdezi a párttitkárt: - Mondd,mit tegyek hogy a nép ugy szeressen engem mint téged és boldog legyen ??? -erre a válasz: gyere Viktor feküdj ide mellém!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!