Hogyan jött ki az az elhíresült 47. 000. - forint?
Mekkora bruttó összeg után maradt/t/ csak ennyi?
Ha jól tudom, egységesen ennyi a közmunkások nettó jövedelme, végzettségtől függetlenül.
"Ha jól tudom, egységesen ennyi a közmunkások nettó jövedelme, végzettségtől függetlenül."
Ezt bizony rosszul tudod. Ennyi a minimum amit adni kell nekik. De már szakmunkás besorolással több. (azt hiszem 58 ezer)
2012-05-01 21:51: Szerintem a kérdés jóval komolyabb volt annál, hogy ezt csak úgy el lehessen viccelni!
2012-05-01 21:53/21:54-nek:
Remélem nem tévedsz! Ugyanis TV-riportban hallottam, hogy hogy diplomásokat is mezei munkára "vezényeltek", ugyanott volt szó - nem először - a 47.000.- forintos nettó bérről is.
Egyébként változatlanul nem tudtam meg, hogy milyen összegű bér nettó értéke ez.
Ráadásul a 47 sincs meg állítólag.
Szerintem kiszámolták, hogy ennyibe kerül a víz és a kenyér.
"Remélem nem tévedsz! Ugyanis TV-riportban hallottam, hogy hogy diplomásokat is mezei munkára "vezényeltek", ugyanott volt szó - nem először - a 47.000.- forintos nettó bérről is."
Nem téved. Nem a diplomás bér több, hanem a szakmunkásbér. A Bruttó pedig ha jól emlékszem 71 500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!