Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavaznál a Negyedik Köztársas...

Szavaznál a Negyedik Köztársaságra?

Figyelt kérdés
Miért igen, miért nem?

2012. ápr. 29. 20:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Én se tudok sokat még erről a pártról, de azért nem csapom le csípőből, főleg alaptalan dolgokkal :)

"Libsiklub, új SZDSZ, pesti belvárosi értelmiség? NEM"

>> Épp nem szdsz-libsi klub, ha érdekel a program itt van: [link]

"Onnantól kezdve hiteltelen, hogy vissza akarják állítani a köztársaságot, miközben most is ez az államforma. Nyomoronc dittatúrázós bagázs, még ha most normálisak is, olyanok lesznek mint az LMP, sorra kerülnek elő a régi szdszes szövegek, mint a szegregáció meg a rasszizmus"

>> Amennyire én tudom, nem VISSZAállítani akarják a köztársaságot, hanem az elmúlt év (akár 2 év, akár 12 év) rárakódásaitól megtisztzítani. Kezdve akár azzal, amit az egyik hozzászóló írt, hogy a mostani választási rendszer túlzottan a jelenlegi kormányt erősítni.

2012. ápr. 29. 22:43
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

A régi választási rendszer meg torz volt, volt olyan kerület ahol az elvándorlások miatt 3-4szer kevesebben laktak mint pl a pesti agglomerációban, ahol meg egyre többen.

Új köztársaság? Remek, a Fidesz már megcsinálta, államformánk köztársaság, az ország neve és alaptörvénye megváltozott. Az utódok is ebben a rendszerben fognak tevékenykedni, egy szavuk se lesz, 20 év alatt senki se erőlködött nagyon hogy egy ideiglenes alkotmányt hatályon kívül helyezzen. Akkor egy véglegesen mit görcsölnének. Majd maximum módosítják 1-2 helyen. Mindenesetre én jót fogok röhögni, ez volt az a törvény ami ellen a legtöbbet balhéztak 2010-2014 között. A másik a médiatörvény, aminek semmi hatása, és már szinte csak a legvadabb balliberálisok emlékeznek rá, pedig nem volt rég.

Ez a 4K, meg a hozzá közeli Fent és Lent blog nekem is szimpatikus volt egy időben, de ezt a szöveget, hogy ma Magyarországon nincs demokrácia, azzal megspékelve, hogy 90 és 2010 között bezzeg volt, nem tudom elfogadni, kiveti a gyomrom magából.

Ha azzal foglalkozna egy párt, hogy hogyan feküdtek le már kádárék az imf-nek, hogyan játszották át az összes állami vagyont a saját kezükbe, hogy lehet hogy egy magyar munkás harmadannyit keres mint egy szlovén, ugyanazért a munkáért, és még hasonlók, az valóban baloldali lenne, és még el is gondolkoznék azon amit mondanak. Olyanok lennének mint a régi szocdemek, akikkel ha nem is értett egyet az ország többsége, legalább valóban a munkásokért, kisegzisztenciákért szálltak harcba, és a lényeggel foglalkoztak, nem ilyen debilségekkel.

Ennek ma nálunk nincs hagyománya, aki baloldali, az bauer tamás, kuncze gábor, bolgár györgy vagy heller ágnes kicsi kutyusaként, rasszizmusról és szólásszabadságról óbégat.

2012. ápr. 29. 22:57
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

"Ilyen szempontból a 4K biztató, mert ők az összefogást hangsúlyozták."

:D:D:D Mivel hangsúlyozzák az összefogást? :D Azzal, hogy csináltak egy n+1-dik baloldali pártot? Nevetséges.

2012. ápr. 29. 23:05
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
Egyébként a 22:57-nek teljesen igaza van.
2012. ápr. 29. 23:06
 15/26 anonim ***** válasza:
6%

Nem nyílik meg a programjuk..

De mindegy, a kevésből amit láttam, ha egyáltalán valamire, akkor erre a pártra szavaznék.

Erre mondanám, hogy magyar.

Látszik, hogy fogalmaik is vannak, nem szótári alapon gondolkodnak...vagy nem TV-ből tanultak.

Egyelőre ennyi..csak megnyílik egyszer..

2012. ápr. 30. 00:38
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Nekem ez az alternatív köztársasági elnökös baromság volt az utolsó dolog, ami miatt nem szavaznék rájuk...
2012. ápr. 30. 12:39
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Igen, mert az egész ugy sz.ar ahogy van. Visszamenőleges törvénnyel elkoboznám a85-után megszerzett 20 millió forint fölötti magántulajdon minden formáját és az uj köztársaság építésére fodítanám.
2012. ápr. 30. 20:10
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
Nem ez a videó elég volt: [link]
2012. máj. 1. 18:07
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
nem szavaznék rá, mert egyszer láttam a faces oldalukat és a hányinger kerülgetett a képek láttán.
2012. máj. 4. 18:36
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ha az alkotmánya megegyezne a 49-sével.
2012. máj. 4. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!