Szavaznál a Negyedik Köztársaságra?
A Negyedik Magyar Köztársaságra?
Semmi értelme nincs, a mostani is köztársaság, a következő is az lesz.
Én a Magyar Királyságra szavaznék.
Még nagyon gyerekcipőben járnak, ha lesz valami programjuk, akkor beszélnék szavazásról vagy egyáltalán számba vételről.
Érdekesen hangzik ez a "nemzeti baloldal", de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Ha újat tudnak mutatni program, de leginkább arcok terén (értsd: nem szállingózik át a többi pártból kb senki), akkor akár van is értelme a létezésüknek.
Sok sikert nekik :)
Én egy Orbán-ellenes egységfrontra szavaznék. Olyan választási rendszert csináltak most, hogy ha ilyen nincs, akkor Orbán most a kétharmadra, hanem a 9/-10-re hajthat egy 30-35 %-os szavazati aránnyal is akár a következő választáson. Tehát, ha nincs baloldali egységfront, akkor kár elmenni szavazni is, hacsak valaki nem kér még Orbánból és rendszeréből 20-30 évet.
Éppen ezért siralmas, ami a baloldalon történik. Az összefogás helyett a széttöredezés, az újabb és újabb pártok, mozgalmak megjelenése. Különösen kiábrándító az LMP, aki még egy népszavazáshoz szükséges aláírásmennyiséget sem tudott összehozni, de nem állnak szóba senkivel, mert azt mondják, hogy ők fogják egyedül legyőzni Orbánt. Ilyen szempontból a 4K biztató, mert ők az összefogást hangsúlyozták. Majd meglátjuk, kijön-e belőle valami, de én elég szkeptikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!