Vannak az oldalon Jobbikos szavazók? Szerintetek lehet egy meleg is Jobbikos, és hazafi?
Lécci hadd legyen, legalábbis szavazó... Egyetlen értelmes párt, ami kiutat kínál a kilátástalanságból. Fidesz tele van kilóra megvett és-vagy globalista-kollaboráns emberekkel, az azért nem. ;P Szocikkal, és hasonszőrűekkel meg "haggyámá'" XD kiskorom óta joggal és alapos okokkal utálom és utasítom el őket - ha fizetnek se szavazok rájuk, sajnos viszont őnekik van médiájuk, szervezettségük, pénzük, rátelepednek mindenkire hogy "képviseljék" kösz nem kérünk belőlük. "Budapest pride" vagy inkább "Budapest shame" napját sem kell rendezni, hogy a rendőrök üssék a jónépet, megértem hogy a közszeméremsértésen, és e nemiösztön-betegség terjesztésén, propagálásán a jóérzésű emberek felháborodnak.
Továbbá ugyanúgy sz*r a neoliberalizmus nekünk is, és természetesen szeretjük a hazánkat. Go, Jobbik, go!
Kicsit magamra veszem a kérdést, egyik előzőhöz. Ne hátraltassalak. Melyik döntés tetszene:
1, szavazok a jobbikra, de nem vagyok jobbikos
2, szavazok másra, de nem vagyok jobbikos
3, nem megyek szavazni, de nem vagyok jobbikos.
Szerintem neked 2-es lenne a legrosszabb, 3-as elmegy, talán 1-es még a legjobb.
Melyik variáns hátráltatna legkevésbé? Nem az 1-es.
Tehát szavazok rájuk, de nem vagyok az.
Nekem mindegy, lehetnek meleg ellenesek, nekem 4-fal közt megy, nem utcán, nem tudok változtatni, nem látszik rajtam, nem fogok szaporodni, ennek ellenére örülnék, ha hasznosan tudnék élni. Nem azon fog múlni, szexen kívül sokminden van. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!