Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy meleg lehet hazafi?
Persze. Ezt én mondom, aki szerint a b*zulás egyfajta betegség... Normálistól eltérő állapot, hisz gyereke egy meleg párnak sosem lesz. Ez pedig baj, gondot okoz a társadalomnak, ezért ha lehet kerülendő. Ha meg lehetne gyógyítani, akkor jó lenne megtenni. De könyörgöm, miért lenne bajom valakivel, aki beteg?
Félre ne érts, pinki tangában végigvonaglani az Andrássyn az egész más, azzal bajom van. Arról tehetnek. "Büszkének" lenni a b*zulásra szintén elég gázos szerintem. Nem kell szégyelni, de ha beteg vagyok, büszke sem vagyok rá. Viszont ha valaki ilyen és nem tud vele mit csinálni, de ha nem reklámozza különösebben, nem veri a mellét, akkor éljen boldogan! Az ő dolga. Ettől még lehet jó ember.
Nehéz valaszolnom erre a kérdésre ezért inkább én is kérdezek.
Hogy lehet valaki ilyen hülye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!