Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy meleg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy meleg lehet hazafi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 19:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
hülyeség, miért ne lehetne hazafi? ennyi erővel akkor egy hetero sem lehet hazafi, mert ő csak hetero. a kérdés is értelmetlen szerintem.
2009. dec. 16. 20:03
 2/27 anonim ***** válasza:
50%
hogyha nem bőrtangába melegfelvonul hanem a a hálószobájában meleg , akkor szerintem lehet hazafi
2009. dec. 16. 20:06
 3/27 anonim ***** válasza:
60%

Persze. Ezt én mondom, aki szerint a b*zulás egyfajta betegség... Normálistól eltérő állapot, hisz gyereke egy meleg párnak sosem lesz. Ez pedig baj, gondot okoz a társadalomnak, ezért ha lehet kerülendő. Ha meg lehetne gyógyítani, akkor jó lenne megtenni. De könyörgöm, miért lenne bajom valakivel, aki beteg?

Félre ne érts, pinki tangában végigvonaglani az Andrássyn az egész más, azzal bajom van. Arról tehetnek. "Büszkének" lenni a b*zulásra szintén elég gázos szerintem. Nem kell szégyelni, de ha beteg vagyok, büszke sem vagyok rá. Viszont ha valaki ilyen és nem tud vele mit csinálni, de ha nem reklámozza különösebben, nem veri a mellét, akkor éljen boldogan! Az ő dolga. Ettől még lehet jó ember.

2009. dec. 16. 20:14
 4/27 anonim ***** válasza:
miért vernék szét a fejét?nincsen ráirva a homlokára hogy MELEGVAGYOK, ez nem olyan mintha cigány lenne mert az látszik, lehet a legjobb haverod is meleg csak éppen nem tudsz róla, ez mindenkinek a saját döntése csak ugyanúgy ahogy azzal se dicsekedsz hogy hány centi a cerka igy ezzel se kell..a hálószoba az hálószoba magánszféra..
2009. dec. 16. 20:15
 5/27 anonim ***** válasza:
76%
Miért ne? De az a meleg aki ezt a kérdést feltette egyértelműen hü*lye. :-)
2009. dec. 16. 20:18
 6/27 anonim ***** válasza:
28%
A hazafi szereti a hazáját, a hazafit szereti a hazája. Na ezen gondolkozz el, és rá fogsz jönni a válaszra.
2009. dec. 16. 20:21
 7/27 anonim ***** válasza:
anonim oldal szerintem ez még egyáltalán nem olyan vészes kérdés , átlaghoz képest
2009. dec. 16. 20:27
 8/27 anonim ***** válasza:
Igen,de a hungarista meg a skinhead haverjaid előtt ne hangoztasd:)
2009. dec. 16. 20:33
 9/27 Kurpi urfi ***** válasza:

Nehéz valaszolnom erre a kérdésre ezért inkább én is kérdezek.

Hogy lehet valaki ilyen hülye?!

2009. dec. 16. 21:26
 10/27 anonim ***** válasza:
Hazafik közt is van meleg, tehát lehet!!
2009. dec. 16. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!